Birevim

Global teknoloji firması IAS, Tasarruf Finansmanı sektöründe hizmet kalitesi ve yenilikçi çözümleriyle fark oluşturarak, tasarruf sahiplerinin konut, taşıt ve iş yeri ihtiyaçlarına finansal çözümler sunan Birevim ile anlaştı. Firma, Birevim’in verimliliğini arttırmak için canias4.0 teknolojilerini kullanacağını duyurdu. 2016 yılında kurulan ve Tasarruf Finans sektörünün lokomotif markası Birevim, iş süreçlerini caniasERP ile yönetecek. Düzenlenen kick off toplantısı ile iki firma yetkilileri bir araya gelerek caniasERP projesinin yol haritalarını belirledi.

Birevim

Birevim ofisinde gerçekleşen kick off toplantısında IAS ile gerçekleştirdikleri iş birliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Birevim Satın Alma ve İdari İşler Direktörü Ekrem Yıldız “Faaliyete başladığımız andan itibaren sektörünün lokomotif gücü olarak sektöre ivme kazandırıyor; inovatif, yenilikçi ve öncü teknolojilerle de sektörde fark oluşturan çalışmalar gerçekleştiriyoruz.  Şirket içinde tüm departmanların entegre bir şekilde çalışmasını önemsiyor ve uçtan uca iletişimi benimsiyoruz. IAS ile hayata geçirdiğimiz yazılım da departmanların birbiriyle daha sekronize olmasına imkan tanıyor. Tüm departmanlarımızın tek bir veri tabanına bağlı olduğu yazılımla birlikte iş ve operasyonel süreçlerimizi daha etkili ve verimli yöneteceğiz. Bu süreçte ihtiyaç ve beklentilerimize uygun en kapsamlı çözümü sundukları için IAS ekibine teşekkür ediyorum.”

caniasERP Bize Dinamizm Kazandıracak

Proje ile ilgili beklentilerini ve temennilerini de ileten Yıldız, “caniasERP projesiyle daha önce yaşadığımız problemlerin temelini oluşturan departmanlar arası entegrasyon sorununu çözeceğimize inanıyoruz. Özellikle satın alma, insan kaynakları ve mali işler departmanlarında bir süreç başlatıldığında tüm departmanlar bunlardan haberdar olabilecek. Bu da bize dinamizm, çeviklik ve senkronizasyon kazandıracak. Ayrıca bu firma içinde ortak bir dilin konuşulmaya başlanması ve kurumsal hafızanın oluşturulması için de çok önemli bir adım olacak” şeklinde konuştu.