Workcube ile Gelecek

Dijital, yeşil ve paylaşımlı bir dünyada işin kuralları da araçları da değişiyor. Workcube kullanıcıları, geliştiricileri ve iş ortakları, deneyimleri, yenilikleri ve geleceği paylaşmak için 17 Kasım’da “Workcube ile Gelecek”  konferansında buluşuyor.

17 Kasım 2021’de İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenecek “Workcube ile Gelecek” konferansında Dijital, Yeşil ve Paylaşımlı Yeni dünyaya Workcube’ün bakış açısı anlatılarak, yol haritası ve gelecek planları açıklanacak. Workcube müşterileri ve iş ortaklarının buluştuğu konferansta ayrıca, Workcube Yeni versiyonu Workcube Holistic, Yepyeni Add On Ürünler, Müşteri Hikayeleri, Dijitalleşme 2.0, Workcube’un Gelecek Planları paylaşılacak.

%100 Web tabanlı en kapsamlı kurumsal iş çözümü olan Workcube; ERP, CRM, İK, Proje Yönetimi, Dijital ve Fiziki Varlıklar, B2B, B2C gibi ihtiyaç duyulan tüm çözümlerin fonksiyonelliğini ve daha fazlasını tek ve açık kaynak platformda sunuyor. İşletmelere bütünsel (Holistic) bir bakış açısıyla tasarlanan Workcube, işletmeleri tüm çalışanları, birim ve lokasyonları, operasyonları ve iş networkünü bilgi sisteminin bir parçası yaparak uçtan uca dijitalleştirir.

Workcube ile Gelecek

Konferans Programı:

Tarih    : 17 Kasım 2021
Yer       : İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi

09:30   : Kayıt ve Kahve

10:00   : Açılış

10:05   : Dijital, Yeşil ve Paylaşımlı Yeni dünyaya Workcube nasıl bakıyor? Yol haritası ve gelecek planları neler?

10:30 : Workcuber’lar neler yapıyorlar? Yenilikler neler?

Holistic21, Workspace, Plevne, Protein, Watom, Whops, Sendgrid, Wocial, Wokphone, Speech to Text, Workcloud, DataServices, NoCode, VSCode for Workcube, VRFactory

Ömer Turhan – Moderatör, Anlatıcılar: Alper Çitmen, Bayram Tokluiçten, Dilek Özdemir, Emine Yılmaz, Esma Uysal, Halit Yurttaş, Hasan Kulp, Semih Akartuna, İlker Altındal, Uğur Hamurpet

11.30 – Workcube Anywai Cognitive

Workcube Bilişsel ve Dışsal bir Workcube dünya için ne anlama geliyor?

Pascal Eltschinger – Anywai, Eren Kangeldi – Workcube Global

12.00 – Yemek, Kahve ve Networking

13.30 – Workcube Kullanıcı Deneyimleri

15 yıl işini Workcube ile nasıl yönettiler? Hem müşteri hem iş ortağı olmak ne demek? 13 yazılım arasından Workcube’ü nasıl seçtiler?

Özlem Açıkel – Moderatör, Bekir Erdoğan – Tesan, Salih Elmaağaçlı – Olgun Grup, Hamza Gökmen- İmbat Madencilik

14.30 Rekabetçi gücü yükseltmek için dijital kaslar nasıl güçlendirilir?

Dijitalleşme 2.0, Thinkware, Dijital Dönüşüm Ofisi ve Yenilikçi Yaklaşımlar

Erol Lengerli – Moderatör, Murat Kasımoğlu – Holistik Kooperatifi, Zeynep Tura – YDD

15.30 – Kahve Arası ve Networking

16.00 – Alltogether – Hep birlikte çalış, hep birlikte başar!

alltogether.workcube.com, WorkDesk, CodeFactory, Wiki, WBP, Workcube Academy

Olgar Atasaven – Moderatör, Anlatıcılar: Ahmet Cemil Aynacı, Ahmet Faruk Ergöktaş, Barış Çiçek, Erdener Gülşen, Erman Bozgeyik, Hilal Seven, İlker Altındal, Satiye Ketenci

17.00 – Seyyah Grubu ile Müzik Dinletisi ve Kokteyl

 

Workcube Hakkında: 2001 yılında internet bağlantılarının neredeyse yok denecek seviyedeyken %100 Web tabanlı bir çözüm olarak geliştirilmeye başlanan Workcube, 2002 yılında pazara sunuldu. Hem Web tabanlılık hem de bir şirketin tüm süreç ve operasyonlarını tamamen konsolide biçimde bir arada yönetmek üzere tasarlanması Workcube’ü Türkiye’de ve dünyada ilkler arasına soktu. Workcube ERP, CRM, HR, Proje Yönetimi, E-ticaret gibi çözümleri bir arada sunuyor. “Workcube’un misyonu endüstri standartlarını kullanarak işletmelerin basit veya spesifik yönetim ihtiyaçlarını karşılayacak uygulamaları geliştirerek müşterilerinin karlılığını ve rekabet gücünü arttırmaktır.” Web tabanlı uygulamalar üzerinde yoğunlaşmış yazılım ekibi, iş objektifleri ve iş mantığı, iş akışı, verimlilik gibi temel işletme konularında uzman sistem analistleri ve arayüz geliştirme konusunda creative tasarımcılardan oluşan genç bir ekibe sahiptir. Workcube uzmanları network tasarımından karmaşık uygulamaları geliştirmeye kadar geniş bir alanda hizmet verecek bilgi birikim ve deneyime sahiptir.