sende iş var sertifika töreni workcube

Workcube ve İş ortağı Harezyo tarafından Sakarya Üniversitesi Nitelikli İş gücü Geliştirme Merkezi’nde gerçekleştirilen “Sende İş Var” eğitim programaından mezun olan 18 Genç Workcube ekosisteminde istihdama kazandırıldı. 

 

Sende iş Var programı Workcube ve Workcube İş Ortağı Harezyo A.Ş. tarafından Sakarya Üniversitesi, Sakarya Teknopark işbirliğinde gerçekleştirildi. Kariyer destekli Sende İş Var programının amacı üniversiteden mezun gençlerden Workcube Implementerlar’ı, Koderları ve Dijital Dönüşüm Uzmanları yetiştirmek.

sende iş var sertifika töreni workcube

Genel başvuru ile değerlendirmeye alınan 500 katılımcıdan 300’ü ilk aşama değerlendirmeyi geçerken, 150’si ön değerlendirme sürecinden geçmiş ve 40’ı mülakata davet edilmişti. Mülakata kalan 40 Katılımcıdan 9 kişi iş deneyimsiz sınıf içi eğitim , 9 kişi ise iş deneyimli uygulamalı eğitim kategorisinde eğitim programına katılım sağladı. 

Program sonucunda; Toplamda 18 kişi olmak üzere; 15 Kişi Workcube implementer, 6 Kişi Dijital dönüşüm uzmanlığı ve 1 kişi Workcube Coder sertifikası almaya hak kazandı. 

Farklı Alanlarda Deneyimi Olan 11 Genç Dijitalleşme Sektörüne İlk Adımını “Sende İş Var” ile Attı

Program kapsamında 2 kişi ilk iş deneyimlerinde Workcube Uzmanı olarak istihdam edilirken, iş deneyimli olan ancak alanı dijitalleşme uzmanlığı olmayan 11 kişi ise bilişim uzmanı olarak yeni pozisyonlarında göreve başladı. 5 Kişi ise “Sende İş Var” eğitim programının bir üst aşaması olan “Sende İş Var Challenge” kapsamında gerçek projelerde görev almaya hak kazanarak deneyim ve tecrübe kazanıyorlar. 

Workcube Türkiye, Workcube Akademi altında düzenlediği eğitim programları ile bu güne kadar 200’den fazla genci istihdama kazandırarak Dijital Dönüşüm alanındaki ilk iş deneyimlerini kazanmalarına yardım etti. 

Eğitim Programına Katılanlar Görüşlerini ve Yaşadıkları deneyimi anlattılar. 

https://www.youtube.com/watch?v=dPLuWuCe3c0&t=26s