Yaşar Üniversitesi

Yaşar Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü için geleneksel bir hal alan Lojistik Günleri’nin 12’ncisinde IAS Bölge Satış Yöneticisi Ferdi Fırat ve IAS Kıdemli Proje Yöneticisi Mustafa Sütçü, Lojistik sektöründe ERP’yi anlatacak.

Yaşar Üniversitesi

Yaşar Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen 12. Lojistik Günleri, 5 Nisan’da Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde gerçekleşecek. Etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak olan  IAS Bölge Satış Yöneticisi Ferdi Fırat ve IAS Kıdemli Proje Yöneticisi Mustafa Sütçü, lojistik sektörü için ERP sistemlerinin sunduğu çözümleri ve avantajları anlatacak.

Yaşar Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü’nün gelenekselleşen etkinliği Lojistik Günleri’nin 12’ncisi bu yıl 5 Nisan tarihinde gerçekleşecek. 12. Lojistik Günleri’nde bu yıl, Endüstri 4.0, Lojistikte Aile İşletmeleri, Özel Lojistik, İnnovasyon ve Girişim, Lojistikte Yazılım Sistemi, İnsan Kaynakları ve İşe Alım Süreci, Lojistik 4.0 ve Big Data, Deniz Ticareti ve Liman Operasyonları gibi sektöre özel önemli konular gündeme taşınacak. Kendi alanında önde gelen isimlerin katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlikte, IAS Bölge Satış Yöneticisi Ferdi Fırat ve IAS Kıdemli Proje Yöneticisi Mustafa Sütçü da konuşmacı olarak yerini alacak. IAS yetkilileri ‘Lojistikte Yazılım Sistemleri ve Girişimcilik’ başlığı altında kendi tecrübelerini öğrencilere aktaracaklar.

Üniversite öğrencilerinin mezun olmadan önce teorik bilginin yanında pratik becerilerini de geliştirmeleri gerektiğini savunan IAS, 2018-2019 eğitim öğretim yılı itibarıyla Yaşar Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde kurduğu laboratuvar ile öğrencilere caniasERP eğitimleri vermeye başladı. Dersler aracılığı ile caniasERP’yi kullanarak öğrenme şansı elde eden öğrenciler ayrıca IAS’nin deneyimli danışmanlarından sektörler hakkındaki tecrübelerini dinleme fırsatı da buldular. IAS’nin Yaşar Üniversitesi ile gerçekleştirdiği başarılı iş birliğinin gelecek yıllarda da devam etmesi planlanıyor.