Kimya sektöründeki büyük ham madde tedarikçilerinden Yaylalar Holding, iş süreçlerinin yönetiminde verimliliği sağlamak için Holding bünyesinde caniasERP Kurumsal Kaynak Planlama yazılımını kullanacak.

yaylalar holding

Petrokimyadan enerjiye, inşaattan gıdaya, lojistikten madenciliğe kadar bir çok farklı sektörden kurumu bünyesinde barındıran Yaylalar Holding, 2016 yılı planlarını caniasERP ile gerçekleştirmeye karar verdi. Başta petrokimya ürünleri ithalatı, dağıtımı ve finansmanı olmak üzere her sektörde aktif ve hızlı bir şekilde büyüyen Yaylalar Holding, çatısı altında bulunan tüm grup firmalarının kontrolünü ve denetimini caniasERP modüllerini kullanarak sağlamayı hedefliyor.

Türkiye ile “Plastik Top”u 1968 yılında ilk tanıştıran firma olan Yaylalar Holding, sektöründe elde ettiği bu başarısını ve büyüme ivmesini kalıcı ve sürdürülebilir kılma hedefi içerisinde caniasERP kurumsal kaynak planlama yazılımını, firmanın tüm iş süreçlerinde uygulamaya karar verdi. Şubat ayında imzalan proje ile Holding ilk etapta Satış, Satın alma, Finans ve Envanter modüllerini aktif hale getirecek.

Kimya sektöründe edindiği bilgi ve tecrübe sayesinde, projenin uygulanması aşamasındaki kilit noktaları en iyi şekilde değerlendirmeyi planlayan IAS Yazılım, projeyi en kısa zamanda canlı kullanım aşamasına getirmeyi hedefliyor.