abas ERP müşterisi, WMH Group’un standartların ötesine geçerek ürettiği özel ürünleri, bu ürünleri üretirken ERP ile teknoloji bağlantısını nasıl kurduğunu ve kurulan bu ağın firmaya getirdiği faydaları aktardı.

WMH Group, kalitesi ile ünlüdür. Alüminyumdan imal edilen güvenilir çözümleri ve birinci sınıf ürünleri mekanik mühendislik ve havacılık gibi çok çeşitli endüstrilere sunmaktadır. Firma, alüminyum levhalar, plakalar, profiller, borular ve nadir alaşımlardan yapılmış satışa hazır çubuklar üretmektedir.

ERP sistemi ile WMH, geçmişe oranla çok daha hızlı tepki verebilmek için müşteri gereksinimlerini karşılamada daha fazla çeviklik ve yenilik yaratmak istemekteydi. Bunu yapmak için, satıcıdan üreticiye kadar bütün iş modeli temelde değiştirilmiştir. Süreçlerini optimize etmiş ve daha fazla başarı sağlamak için abas DMS ve birtakım uzantıları içeren bir dizi yeni abas modülünü kullanımlarına dahil etmişlerdir. Bu sayede firmanın edindiği ve giderek iyileştirdiği yetkinlikler rekabet gücü, taviz verilmeden gerçekleştirilen kalite yönetimi, son teknoloji kullanılarak oluşturulmuş depolama ile birlikte üretim altyapısı ve nihayetinde olağanüstü güvenilirlik olarak ifade edilebilmektedir.

Sponsored Content

29 ülkede, 65 iş ortağı ve 1.000’den fazla danışmanı ile 3.500′den fazla Küçük ve Orta Ölçekli (KOBİ) müşterisine 35 yıldır hizmet sunan abas, ürünü olan abas ERP ile müşterilerine standart ERP modüllerinin yanı sıra CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi), Mobil Çözümler, Business Apps, BI (İş Zekası), APS (İleri Planlama Çizelgeleme), DMS (Doküman Yönetim Sistemi), Proje Yönetimi, Konfigüratör, e-Fatura, e-Defter ve Webshop çözümlerini de sunmaktadır.