QNB Finansbank ve Cybersoft gibi güvenilir, deneyimli ve alanında uzman iki gücün ortaklığıyla hizmet veren eFinans, e-Fatura kullanımını teşvik etmek için e-Faturayı ücretsiz hale getirerek eFinans Portal Basic’i hayata geçirdi.

Müşterilerine, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv ve kayıtlı elektronik posta (KEP) başta olmak üzere e-Dönüşüm ürünlerinde yenilikçi çözümler sunan eFinans, şimdi de eFinans Portal Basic’le sektörün karşısına çıkmaktadır. eFinans Portal Basic, daha kapsamlı ve nitelikli bir hizmeti ücretsiz sunmak ve e-Fatura kullanımını teşvik etmek amacıyla eFinans’ın tasarladığı ücretsiz bir e-Fatura hizmetidir. Firmaların eFinans Portal Basic’ten faydalanmaları için herhangi bir taahhüt altına girmeleri gerekmemektedir. Bu noktada yapılması gereken işlem eFinans web sitesinde yer alan formu doldurmaktır. Bunun ardından ise kullanıma başlanabilmektedir.

eFinans Portal Basic’te 10 yıl ücretsiz arşivleme

eFinans’ın e-Faturayı teşvik için devreye aldığı eFinans Portal Basic, firmalara aynı zamanda 10 yıl ücretsiz arşivleme imkanı sunmaktadır. Firmalar böylece e-Dönüşüm yolunda kendilerine önemli bir avantaja sahip olmaktadır. eFinans’ın sunduğu bir diğer özellik ise, eFinans Mobil uygulamasıdır. Bu uygulamayla firmalar gelen ve giden faturalarını hareket halinde ve bilgisayara bağlı olmadan takip edebilmektedir. Öte yandan, QNB Finansbank ile birlikte sunulan e-Fatura teminatlı eKredi ürünü ile KOBİ’ler oldukça kolay bir şekilde finansman imkanına sahip olabilmektedir.

eFinans Portal Basic kullanıcı dostu ve kolay kullanıma sahip

eFinans Portal Basic’e ilişkin bir değerlendirme yapan eFinans Genel Müdürü Okan Murat Dönmez, “eFinans Portal Basic’le e-Fatura kullanımını teşvik etmek ve yaygınlaştırmak istiyoruz. Bu amaçla e-Fatura hizmetini ücretsiz olarak sunarken aynı zamanda 10 yıl süreli arşivleme hizmetini de ücretsiz sunuyoruz. eFinans Portal Basic kullanıcı dostu ve kolay kullanımlı olmasıyla da firmalara erişiyor. eFinans Portal kaliteli ve güvenli altyapısıyla firmaların hizmetinde” açıklamasını yapmıştır.

eFinans Kimdir?

eFinans Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş., QNB Finansbank ve Cybersoft ortaklığı ile 2013 yılında kurulmuştur. eFinans, yaratıcı, yenilikçi ve yüksek güvenlikli elektronik uygulamaları sayesinde ihtiyaçları anlayarak, çözüm odaklı ve memnuniyet temelli bir hizmet vermektedir. eFinans müşterilerine, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-İrsaliye, İhracat ve Tax-Free e-Fatura uygulamaları ve KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) başta olmak üzere tüm e-Dönüşüm ürünlerinde yenilikçi çözümler ve buna bağlı katma değerli hizmetler sunmaktadır. Küresel e-Fatura başvuru kaynağı olan Billentis Raporu’nun düzenli sponsoru olan eFinans, EESPA’nın (European e-Invoicing Service Providers Association) ilk Türk üyesidir. eFinans, Basware ve Tesisquare gibi Avrupa büyükleri ile yapmış olduğu iş ortaklıkları ile Türkiye’de dış ticaret alanında entegrasyon sağlayan ilk e-Fatura hizmet sağlayıcısıdır.

www.efinans.com.tr