Dünya çapından binden fazla müşterisi ile global arenadaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden IAS, Uzak Doğu pazarına giriş yaparak Güney Kore ‘de faaliyete başladığını duyurdu. İşte detaylar;

güney kore

IAS, Türkiye, Almanya, Hindistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin ardından Güney Kore de faaliyete başladı. Seul’de kurulan yeni şirket ile Uzak Doğu pazarına giriş yapan IAS, global arenadaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor…

Dünya çapında binden fazla müşteri, 30 binden fazla kullanıcı ve 50’den fazla iş ortağı ile 31 ülkede 15 dilde hizmet veren IAS, her geçen gün etkinlik alanını genişleterek yoluna devam ediyor. 30 yıllık tecrübesi ile hem yurt içi hem de yurt dışı operasyonlarında yatırımlarını arttıran IAS, Türkiye, Almanya, Hindistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin ardından şimdi de Güney Kore operasyonunu başlattı. Başkent Seul’deki yeni şirketi ile Uzak Doğu pazarına giriş yapan IAS’nin hedefi, hizmet alanını genişleterek caniasERP’nin global arenadaki yerini sağlamlaştırmak. Güney Kore’de kurulan yeni şirket ve Uzak Doğu pazarı hakkında bilgi veren IAS Genel Koordinatörü Mesut Öztürk, “Güney Kore çok gelişmiş bir pazar. IAS olarak geçen yıl burada başarılı bir proje gerçekleştirdik ve bu sırada bölgede pazar araştırmasına da giriştik. Bölgede caniasERP gibi esnek, lisans-bakım maliyetleri uygun bir yazılıma ihtiyaç olduğunu tespit ettik ve çalışmalarımızı başlattık. Hedefimiz, o bölgede caniasERP adını yaygınlaştırmak ve hizmet ağımızı genişletmek. Güney Kore bizim için son derece önemli çünkü böylece Uzak Doğu pazarına giriş yapmış olduk. Bu kanaldan ilerleyerek Çin ve Japonya pazarına da giriş yapabileceğimizi düşünüyoruz” diye anlattı.

IAS Ekibi Güney Kore’de İş Başında

IAS, Türkiye, Almanya, Hindistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan şirketlerine bir yenisi daha ekledi: Güney Kore. Başkent Seul’de kurulan yeni şirket ile ofis sayısını 10’a yükselten IAS, böylece Uzak Doğu pazarına da giriş yaptı. Yeni proje hakkında bilgi veren IAS Genel Koordinatörü Mesut Öztürk, “Güney Kore çok gelişmiş bir pazar. IAS olarak geçen yıl orada ilk müşterimizi kazandık ve başarılı bir proje gerçekleştirdik. Bu proje ile birlikte Güney Kore’de caniasERP gibi bir ürüne ihtiyaç olduğunu fark ettik. Böylece Güney Kore pazarında başarı elde edebileceğimize dair inancımız da arttı. Bu bölgede faaliyete geçme fikri oluştuktan sonra bölgede pazar araştırmalarına başladık; büyük rakiplerin yaşadığı sıkıntıları, müşteri memnuniyetsizliklerini gözlemledik. caniasERP gibi esnek yapıda, lisans bakım maliyetleri çok daha uygun olan bir yazılımın Güney Kore pazarında büyük bir fırsat olabileceğini gördük, pazara giriş yapmaya karar verdik ve marka bilinirliğimizi arttırmak için çalışmalara başladık. Yeni şirketimizde çalışmalarımız ilk etapta beş kişi ile başladı. Yıl sonuna kadar bu sayının 10’a çıkmasını planlıyoruz. Satış ve danışmanlık hizmeti vereceğimiz IAS Güney Kore’de görev alacak olan çalışanlarımız, şu an İstanbul’da eğitim sürecindeler” dedi.

Uzak Doğu caniasERP İle Tanıştı

Güney Kore operasyonunun başlaması ile birlikte belirlenen yeni hedefleri de sıralayan Öztürk: “Güney Kore bizim için son derece önemli çünkü böylece Uzak Doğu pazarına giriş yapmış olduk. Bu kanaldan ilerleyerek Çin ve Japonya pazarına da giriş yapabileceğimizi düşünüyoruz. Öte yandan Güney Kore’deki pek çok şirket global; bugün dünyanın her yerinde karşımıza çıkan pek çok marka Güney Kore’ye ait. Dolayısıyla oradaki müşteriler ile yaptığımız iş birlikleri, bizi onların globalde çalıştığı bağlantıları ile de bir araya getirecek ve geliştirecek. Hedefimiz, caniasERP markasını yaygınlaştırmak ve hizmet ağımızı genişletmek.”

Shares: