akıllı bilişim teknolojileri

Hızla değişen sektörel gelişmelere dair bilgilerin ve en yeni gelişmelerin paylaşılacağı Akıllı Bilişim Teknolojileri Konferansı başlıyor!

akıllı bilişim teknolojileri

Yazılım sektörünün öncü markalarından biri olan Bilişim A.Ş.’nin ev sahipliği yapacağı, Akıllı Bilişim Teknolojileri Konferansı 13 Mart, çarşamba günü, İstanbul Marriott Otel Asia Ataşehir’de gerçekleşecek.

Ücretsiz katılım sağlayabileceğiniz konferans boyunca katılımcılara, hızla değişen endüstri ve yazılım ekosistemine dair güncel gelişmeler hakkında bilgiler sunulacak.  Konferansta ele alınacak konular ise şöyle;

  • Yeni Nesil Bilişim HR: Platform as a service

Güncel teknolojide esnek İK anlayışı

  • Bilişim BI 4.0: Data as a service

Veri analizine yepyeni bir yaklaşım

  • Bulut Bilişim ERP: Bulut ortamında uçtan uca ERP

Gelişkin ERP sistemleri ve dikey çözümler

  • MethodWizard

Profesyonel yalın üretim yazılımı örnek uygulamalar

Günümüzün zorlu rekabet koşullarına ayak uydurabilmek adına gözden kaçırılmaması gereken bu konuları, BilişimBI Ürün Müdürü-Ulaş kula, BilişimHR Ürün Müdürü-Umut Armağan Bayraktaroğlu, BilişimERP Ürün Müdürü- M.Sedat Yılmaz ve Bilişim A.Ş. Genel Müdürü- Ergün Gültekin, enine boyuna tartışacak.

1985 yılında Ankara’da kurulan ve kendi endüstriyel yazılım ürünlerini ulusal bir yazılım odağında, pazarlama ve proje geliştirme doğrultusunda sunan Bilişim A.Ş.’nin ev sahipliği yapacağı Akıllı Bilişim Teknolojileri Konferansı’nın Program akışı çok yakında açıklanacak. Sizler de güncel gelişmelerden haberdar olarak, zorlu rekabet ortamında rakiplerinizden bir adım öne geçmek istiyorsanız, formu doldurarak, katılım sağlayabilirsiniz.