Fubolu ve sporu bir üst seviyeye taşımak için SAP ile Alman Futbol Federasyonu, SAP Match Insights solution for football çözümü sayesinde dünya kupasında başarıya odaklandı.

Dünya kupasında mücadele eden Alman futbol Takımı şu anda SAP ile DFB nin ortaya çıkardığı bu çözümüm sonuçları ile sahaya çıkıyor.

SAP HANA platform üzerinde çalışan bu çözüm, antreman analizleri, hazırlık maçları ve turnuvaları kolaylaştırarak çok daha verimli sonuçlar alınmasına olanak sağlıyor.

futbol

Bu çözüm ayrıca teknik direktörler, antreman koçları ve futbolcu ajanları için oyuncuyu geliştirmek ve maximum veri almak için karışık datalar arasında boğulmasını önleyerek doğru sonuçları kolayca önlerine sunuyor.

Bu projenin hedefi, Alman milli takımının dünya kupasında sahadaki performansını ve aldığı sonuçları arttırmak ve Dünya kupasını kazanmak olarak açıklanıyor.

SAP Match insight’in kolay kullanıcı arayüzü sayesinde teknik adamlar ve hatta oyuncuların kendisi tarafından kullanılıyor. Bunun sonucunda takım içinde interaktif bir diyalog oluşarak oyuncular da takım arkadaşlarının eksik yönlerini bilerek sahada birbirlerine yardımcı oluyorlar.

SAP Hana üzerinde veri anlık olarak güncellenerek maç esnasında bile teknik adamların doğru kararlar almasına olanak sağlayan çözüm, bulut tabanlı olduğu için dünyanın her yerinden çalışıyor.

ERP Haber olarak Alman milli takımına Dünya Kupasında başarılar dileriz.