Isıtma-Soğutma Sektörünün öncü markalarından Baymak / Baxi Group CPM ERP ile doğru bilgiye kolay erişerek, stratejik kararlarını çok daha hızlı ve doğru bir şekilde alıyor. Baymak / Baxi Group ile CPM ERP ile gelen başarılarını konuştuk.

baymak-fabrika

ERP Seçim Sürecinizde neden CPM ERP’yi tercih ettiniz?

Baymak: Yurt çapındaki faaliyetlerdeki artıştan dolayı, Baymak yönetimi olarak sistemlerimizi yenilemek üzere 1999 yılında ERP arayışı kararı aldık. Yaptığımız araştırmalar sonucunda CPM ERP’de karar kıldık.

CPM ERP projesinin kurulum ve canlıya geçiş süreçleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

Baymak: Baymak’taki hizmet kalitesini, verimliliği ve pazardaki rekabet gücünü artırmak amacı ile başladığımız proje 3 safhaya ayrıldı. 1. aşamada satış otomasyonu 2. aşamada ithalat ve satın alma, 3. aşamada ise üretim otomasyonu ve satış sonrası süreçlerinin takibinin tamamlanmasına karar verdik.

CPM ERP ile hangi modülleri kullanıyorsunuz?

Baymak: CPM ERP çözümleri kapsamında iş süreçleri, maliyetler, risk yönetimi, planlama, ithalat, ihracat ve onay mekanizmalarıyla iş akışının kontrol edilebilir hale gelmesini sağladık. Satış sonrası Modülleri ile de gerek servis gerekse müşteri şikâyetlerini kayıt altına alarak çözümleri hızlı şekilde sunmayı başardık.

Doğru bilgiye kolay erişim, stratejik kararlarımızda hayatımızı oldukça kolaylaştırdı.

baymak_logo1

BAYMAK / BAXI GROUP 41 yıllık geçmişi ile batılı firma kültürüne sahip, kurumsallaşmış, müşteri memnuniyeti ve kaliteden hiçbir zaman ödün vermeden her zaman ileri teknoloji ile üretim yapan bir firma. Tepeören’de 60.000 m2 toplam alana sahip iki üretim tesisi, 600’ün üzerinde çalışanı ve Türkiye genelinde 1200’ü münhasır bayii, 2100’ü aşkın satış noktası ve 255 yetkili servisi ile Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden biri olmayı sürdürüyor.