BilişimHR Pro

Ölçeği fark etmeksizin, bir işletmenin en değerlisi, her zaman çalışanlarıdır.  Özellikle son yıllarda müşteri deneyimi değerinin de artmasıyla, insan kaynakları departmanının önemi, organizasyonlar tarafından daha çok fark edilir hale geldi. Çalışanlarınızın mutsuz olduğu bir ortamda işiniz için verim bekleyemeyeceğiniz gibi ürünleriniz ya da verdiğiniz hizmet konusunda da geleceğe yönelik bir adım atmanız güçleşir. İnsan kaynakları departmanının sorunsuz bir şekilde işlemesi, organizasyonunuz içerisindeki verimi, motivasyonu, inovasyonu ve enerjiyi artırır. Bu sayede verimli, mutlu, motivasyonu tam çalışanlar, ürünlerinizde kalite, verimlilik ve müşteri memnuniyeti noktasında rakiplerinize karşı büyük avantaj oluşturacaktır.

BilişimHR Pro

Günümüzde hemen her alanda etkili olan teknolojik gelişmeler, kuşkusuz insan kaynakları departmanının yapısı ve işleyişi üzerinde de gözle görülür bir etki yaratmıştır. Bu etkiyi organizasyonunuzda görmek istiyor ve insan kaynakları departmanınızı mükemmel bir yapıya kavuşturacak, doğru aracı arıyorsanız, BilişimHR Pro ile tanışmanızın vakti gelmiş demektir.

BilişimHR Pro Paketi ile Neler Yapabilirsiniz?

 

  • BilişimHR Profesyonel paketi ile işletmeniz için kritik önem taşıyan İnsan Kaynakları süreçlerinizi çağın gereklerine uygun biçimde ve güvenilir bir şekilde yönetebilirsiniz.
  • Özlük, izin, bordro ve performans modülleri sayesinde İK departmanının tüm süreçlerini tek bir sistem altında toplayabilir, zamandan ve maliyetten kazanabilirsiniz.
  • İzin süreçleri, her işletme için karmaşaya en meyilli alanlardan biridir. BilişimHR Pro ile bu karmaşaya son verebilir ve izin çakışmalarını önleyebilirsiniz.
  • Elektronik ortamda tüm izin bilgilerini görüntüleyebilir, izin talepleri alabilirsiniz.
  • Bordro ile tüm yasal süreçleri güvenilir bir şekilde yönetebilir, personel ödemelerini banka talimatlarını oluşturabilirsiniz.
  • Performans modülü ile çalışanlarınızın verimliliğini artırarak, doğru tespitlerle çalışanlarınızı ödüllendirebilir, eksik oldukları konular için farklı stratejiler oluşturabilirsiniz.
  • Esnek iş akışı sayesinde karışık performans yapınızı daha kolay yönetebilirsiniz.

BilişimHR Pro Paketinin Avantajları Nelerdir?

 Yazılım pazarının sunduğu alternatifler arasında insan kaynakları departmanınızı iyileştirmek adına doğru kararı vermekte zorlanıyor olabilirsiniz. BilişimHR Pro’yu pazarda farklı kılan en değerli özelliklerinden birisi, sorunsuz ve bütünleşik bir yönetim sağlamasıdır.

KDV’den Muaf ve ekonomik olmasıyla birlikte, ölçeği ve sektörü fark etmeksizin tüm işletmelerin insan kaynakları süreçlerine profesyonel bir yapı kazandırabilen BilişimHR Pro, kullanıcı deneyimi açısından da tam puan almaktadır. 

BilişimHR Pro Paketini Hangi İşletmeler Tercih Etmeli?

Çalışan sayınız 30 ile 200 arasındaysa ve işletmenizin insan kaynakları süreçlerinde profesyonel bir dokunuşa ihtiyaç duyuyorsanız, zamandan ve maliyetten kazanmanıza yardımcı olarak, çalışanlarınızın verimliliğini en üst seviyeye çıkarabilecek BilişimHR Pro ile ilgili detaylı bilgiyi https://bilisim.com.tr/urunler/bilisim-hr-profesyonel-22 adresini ziyaret ederek alabilirsiniz. Uygun Fiyatlar ve Cazip Ödeme Şekilleri hakkında bilgi almak için hemen iletişime geçebilir ve bugünden işletmenizin geleceği için doğru adımı atabilirsiniz!