Hannover-Messe

1-5 Nisan tarihleri arasında Almanya Hannover’da gerçekleşecek olan Uluslararası Sanayi Fuarı Hannover Messe 2019’da IAS, müşterileri ve iş ortakları ile bir araya gelecek. caniasERP’deki son geliştirmelerin tanıtımı ile birlikte katılımcıların IAS’nin otomasyon çalışmalarını da canlı olarak gözlemleme şansını bulacakları bir sunum da gerçekleştirilecek!

Hannover-Messe

Makine ve teknoloji alanında dünyanın önde gelen etkinliklerinden biri olan Uluslararası Sanayi Fuarı Hannover Messe, bu yıl 1-5 Nisan’da Almanya Hannover’de gerçekleştirilecek. Hall 6 A18 nolu stantta müşteri ve iş ortağı adaylarıyla bir araya gelmeye hazırlanan IAS, otomasyon, IoT konularındaki çalışmalarının yanı sıra yeni versiyonunu 8.02 ve yenilenen Web Client projesini tanıtacak.

Bu yıl altı önemli başlık ile ziyaretçilerinin karşısına çıkan Uluslararası Sanayi Fuarı Hannover Messe 2019’da yine sanayii sektörü ve teknolojileri ile ilgili son gelişmeler gündemde olacak. Digital Factory başlığı altında fuara katılım gösteren IAS, Hall 6 A18 nolu stantta müşteri ve iş ortağı adayları ile bir araya gelerek yerli kurumsal kaynak planlama yazılımı caniasERP’nin yeni versiyonu 8.02 ve yenilenen Web Client projesinin yanı sıra IoT ve otomasyon konularıyla ilgili son çalışmalarını da aktaracak. Üstelik IAS’nin standını ziyaret eden katılımcılar, IAS’nin Almanya’daki müşterilerinden biri olan Reiners & Fürst GmbH ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan canlı otomasyon sunumunu da izleme fırsatı elde edecekler.