Türkiye menşeli doğal ürünlerin özel alanlarda pazar payını teşvik etmek ve genişletmek için kurulan Cermin Minerals &Logistic Pte.Ltd, dijital dönüşüm yolculuğunda CoreSys ile yürümeye karar verdi.

cermin minerals

Uzak ve Güneydoğu Asya ile Körfez ülkelerinde Soda külü ve Sodyum Bikarbonat ürünleri için Sodyum Feldispat ve Eti Soda satışı ile pazarlaması yapan Cermin Minerals, geleceğe daha güçlü adımlar atmak üzere çağın gereği olan dijital dönüşüm için ilk adımı attı.  Her sektör için ihtiyaç olmaktan öte bir zorunluluğa dönüşen dijital dönüşüm, söz konusu böylesine büyük bir pazar olduğunda çok daha kritik bir öneme sahip oluyor. Yazılım endüstrisinde sahip olduğu 20 yılı aşkın tecrübe ile bu önemin farkında olan CoreSys, Canias ERP’nin sağladığı tüm avantajları Cermin Minerals’e kazandırmayı hedefliyor. 10 kullanıcı ile başlayan Cermin Minerals- CoreSys projesi, bu zorlu süreçte dijital dönüşüm için henüz adım atmamış tüm firmalara örnek niteliğinde olacak.

CoreSys Hakkında

2012 yılında “Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) çözümleri konusunda müşterilerine dijitalleşen dünya piyasalarında dönüşüme yardımcı olmak” ilkesiyle yola çıkan CoreSys Endüstri Yazılımları, geçen 7 yıllık süreçte CANIASERP yazılımı sahibi IAS firmasının en büyük çözüm ortaklarından biri olmuştur.

 

Sektörde 20 yılı aşkın tecrübesi ile Levent Bayoğlu liderliğinde 10 kişilik ekibi ile 7/24 müşterilerine destek veren ve sürekli kendini geliştiren Coresys Endüstri Yazılımları müşterilerinin büyümesini ve gelişmesini hedeflemiştir.