CoreSys

Birden fazla banka ile çalışıyor, her gün hesap hareketlerinizi kontrol etmek ve işlemlerinizi muhasebeleştirmek için saatlerinizi mi harcıyorsunuz? Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmek istiyorsanız doğru yerdesiniz! CoreSys ’in sağladığı özel çözümlerden biri olan e-bankacılık hizmeti ile tüm banka hesap hareketlerinizi tek bir ekrandan anlık takip ederek, otomatik olarak hesap hareketlerinizi Canias ERP’ye aktarıp, muhasebeleştirebilirsiniz.

CoreSys

Banka Hesaplarınıza Girmeden İşlemlerinizi Gerçekleştirin!

CoreSys ’in sağladığı e-bankacılık hizmeti tek bir panel üzerinden çalışır. Bu sayede çalıştığınız tüm bankalara hesap ekstrelerinizi almak üzere ayrı şifrelerle giriş yaparak kaybettiğiniz zamanı daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Canias ERP Entegrasyonu ile Zamandan Kazanın!

Canias ERP ile entegre bir biçimde çalışan e-bankacılık çözümü sayesinde farklı bankalardan elde edilen veriyi Canias ERP sistemine aktarıp, muhasebeleştirerek yaşadığınız zaman kaybına ve hatalı işlemlere son verebilirsiniz.

İstediğiniz Yerde İstediğiniz Zaman Kullanın!

Lokasyon bağımsız yapısı ile tüm cihazlarınızdan sisteme online olarak erişim sağlayabilir, dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman e-bankacılık çözümünün sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

İster Kiralayın İster Satın Alın!

Hesap hareketlerinizin miktarına göre e-bankacılık çözümünü kiralayabilir ya da satın alabilirsiniz. Banka hesap hareketlerinizin yoğunluğuna göre karar verebilir ve sizin için en uygun yapıyı kullanmaya hemen başlayabilirsiniz!

Banka Hesap Bakiyelerinizden Emin Olun!

Banka mutabakatı özelliği ile hesap bakiyelerinizi anlık olarak görüntüleyebilir, rakamları anında doğrulayarak, hesap bakiyenizden emin olabilirsiniz.

E-bankacılık çözümünün sunduğu avantajlardan yararlanarak hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmek istiyorsanız, CoreSys ’e ulaşabilirsiniz.