2015 yılı başında hisselerinin büyük kısmı Palamut Group Yönetim Kurulu Başkanı Recep Palamut tarafından devralınan CPM Yazılım’ın, yeni ofisinin açılışı geniş bir katılım ile gerçekleşti. Faaliyetlerine bölgesel olarak yayılmış güçlü çözüm ortakları ve yeni logosu ile devam eden CPM Yazılım’ın yeni adresi Flatofis İstanbul oldu. CPM Yazılım yenilenen yapısı ile “Yerli Yerinde Çözümlerin” öncüsü olmayı hedefliyor.

cpm-acilis-2

1989 yılından bu yana çok kapsamlı bir yazılım firması olarak yüzlerce firmaya hizmet veren CPM Yazılım, değişim rüzgarlarına ayak uydurdu ve baştan aşağı yenilenme yoluna gitti.Teknik kadrosunu zenginleştiren CPM, önce tüm çalışanlarını en güncel eğitimlerle daha donanımlı bir hale getirdi.

Daha sonar ise yönetim merkezini Eyüp FlatOfis’e taşıyarak, sektörün büyük oyuncularına ve yeni trendlere daha yakın bir platformda yer almayı seçti. CPM Yazılım, 1999’dan bu yana ERP alanında uzmanlaşmış bir firma. CPM ERP ürününü entegre iş çözümü olarak Kobi ve Kobi üstü pazarda uzun yıllardır uyguluyor.

Bankacılıktan tekstile, kimyadan metalurjiye çok çeşitli sector ve alt sektörlerde,farklı Müşteri segmentlerinde 500’den fazla başarılı özel projeye imza atmış olmasıyla tanınıyor. Müşteriye kendi gücünü farketmesi yönünde aracılık etmenin değerine inanan CPM için, ihtiyaç, talep ve beklentileri en uygun ve en güncel çözümlerle karşılamak, hem satış öncesi hem de satış sonrasında daima öncelikli…

cpm-acilis-kolaj-1

üst: Mustafa Koca (ASKON Başkanı) alt sol: Recep Palamut ( Palamut Group Yönetim Kurulu Başkanı) alt sağ: Serkan Ahtagil (CPM Yazılım Yönetim Kurulu Üyesi)

Yerli bir yazılım firması olmanın, yerel bilgiye anında ulaşmanın ve her müşteriye yerinde hizmet vermenin altını çizen yeni sloganıyla ise, müşterilerine sağladığı temel avantajları özetliyor.Yazılım ve sistemleşme konusunda Türkiye’nin daha fazla söz sahibi olmasını hedefleyen CPM Yazılım, geliştirdiği ve uyguladığı her sistemle bu amaca bir adım daha yaklaşacağımıza inanıyor…