ERP HABER Dergisi mart 2021 sayi 22

ERP HABER Dergisi Mart 2021 Sayısı Yayında!

 

erphaber-22-mart-2021-mockup

ERP HABER Dergisi Mart 2021 Sayısını Görüntülemek için Tıklayın

İş dünyasının, bireysel yaşamımızın ve gündelik yaşam alışkanlıklarının her geçen gün değiştiği bugünlerde, deneyim her anlamda büyük bir önem taşıyor. Özellikle iş dünyasında son birkaç yıldır sıklıkla duyduğumuz, müşteri deneyimi, kullanıcı deneyimi gibi kavramlar, bugün bir işletmenin geleceğe kalabilmesi için kilit rol oynuyor. Covid-19’un da etkisiyle hemen her işlemin online gerçekleştiği bir dönemde, müşteri deneyimi ve kullanıcı deneyimi için yeterince efor sarf etmeyen işletmelerin bugünün rekabet ortamında mücadele edebilmesi neredeyse olanaksız hale geliyor.

Bu sayımızda, ERP endüstrisi açısından müşteri deneyimi ve kullanıcı deneyiminin önemini mercek altına aldık. Bu bağlamda, endüstrinin lider isimlerine sizler için sorular yönelttik ve müşteri deneyiminin neden bu kadar önemli olduğunu açık bir şekilde görünür kılmaya çalıştık. Yine geçtiğimiz ay boyunca endüstride yankı uyandıran gelişmeler de bu sayımızda sizleri bekliyor.

Ayırca, son dönemde büyük bir ivme kazanan IAS’nin kurucusu Hakan Karabiber’in özel bir röportajı sizleri bekliyor. IAS’nin başarısının perde arkasındakiler ve Canias4.0 ile ilgili merak ettiğiniz her şeyin yanıtını bu sayımızda bulabilirsiniz.

Her sayımızda olduğu gibi bizleri bu sayımızda da yalnız bırakmayan katılımcılarımıza bir kez de buradan teşekkür etmek istiyorum. Bir sonraki sayımızda, yine sizlere en güncel haber, makale ve röportajları sunmak dileğiyle…