ERP HABER Dergisi Mayıs 2018 Sayısı yayında!

Her bir sayımızda gelişen teknoloji ile birlikte bizler de değişen ve dönüşen bir yapı kazanıyoruz. Siz değerli okuyucularımızı sektörün son trendleri ve en sıcak haberleri ile buluşturmaktan hem gurur duyuyor hem de her bir sayıda artan sorumluluğumuzla daha da fazla emek veriyoruz. Mayıs sayımızı işte bu heyecan ile hazırlarken, baharın gelişi ile birlikte ERP sektöründe de havaların oldukça ısındığını görebilirsiniz.

 

erp haber dergisi appstore
erp haber dergisi google play

ERP HABER Dergisi Mayıs 2018 Sayısı

Bu sayımızda, dosya konumuz CRM’e dair merak edilen tüm soruların yanıtlarını vermeye çalışırken, son 12 ay içinde CRM gelirinin 39,5 milyar ABD Doları oluşuna dair uzman görüşlerini bulabilirsiniz. Teknolojinin özellikle kurumsal hayatta artık bir lüksten çok başarının anahtarına dönüştüğü son yıllarda, CRM kurumların olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Bu gelirin artışının ardından herkes gibi sizler de kurumunuz için en doğru CRM yazılımını aramaya başladıysanız, Doğru CRM seçimi yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Dijital dönüşümü şirketinizin kalbine yerleştirmediğiniz sürece, geleceğe bir iz bırakmanın mümkün olmadığı bu yıllarda nelerin sizlere engel olabileceği ve arzu ettiğiniz başarı için yapmanız gerekenler de yine bu sayımızda sizleri bekliyor!

Ayrıca, ERP’ye dair son gelişmeler, etkinlikler ve makalelerin yanı sıra başarı hikâyeleri ile sektörün en dinamik içerikleri de Mayıs sayımızda sizleri bekliyor!