ERP HABER Dergisi ERPHABER_20-kapak

ERP HABER Dergisi Ocak 2021 Sayısı Yayında!

erphaber-dergi-sayi-20-ergin-ozturk-ifs-turkiye-web

ERP HABER Dergisi Ocak 2021 Sayısını Görüntülemek için Tıklayın

Geride bıraktığımız yıl, izlediğimiz bilim kurgu filmlerini aratmayacak derecede şok edici ve zorlayıcı bir yıldı. Pandemi hem bireysel hem toplumsal yaralar açmaya devam ederken, iş dünyası açısından da bir devrimin ışığını yaktı. Uzun yıllardır konuşulan kavramlar bir gecede gerçeğe dönüştü. Dijital dönüşümün önemini her yazımızda hatırlatırken, şimdi olmazsa olmaz demek zorunda kaldığımız bir döneme girdik. İşletmelerin bir an önce dijitalleşmek istediği bu dönemde, ERP HABER olarak bu ihtiyaca bizler de yanıt vermek istedik ve bir süredir ara verdiğimiz ERP HABER Dergisini tekrar hayata döndürdük.

Bu sayımızda, siz değerli okuyucularımıza pandeminin bize kazandırdığı uzaktan toplantı özelliğini kullanarak, farklı röportajlar sunuyoruz. Endüstrinin lider isimlerine sizler için ‘2021 yılında nasıl güçlü bir ERP stratejisi oluşturulur?’ sorusunu sorduk ve onlar da sizler için tüm samimiyetleri ile yanıtladılar. Buradan her bir konuğuma bizlere zaman ayırdıkları için tekrar teşekkür ederim.

Birçok işletme gibi sizler de dijital dönüşüm süreçlerinizi bir an önce hızlandırmak istiyorsanız, bu sayımızın yolunuza ışık tutacağına inanıyorum. Yolda karşınıza çıkabilecek engelleri, uygulamanız gereken stratejileri, başarılı olmak için küçük ipuçlarını ve daha fazlasını endüstrinin uzman isimlerinden dinleyebilirsiniz.

Her sayımızda, dijital dönüşüm yolculuğunuzu aydınlatmaya devam edeceğiz!

Bir sonraki sayımızda görüşmek üzere…