Feedspot

Kullanıcıların favori web sitelerine tek bir noktadan erişim sağlamalarına yardımcı olan Feedspot plattformu, ERP News Dergisi’ni en iyi 5 ERP Dergisi kategorisinde 1. Sırada gösterdi.

 Feedspot

Favori blogları, haber sitelerini, RSS Akışlarını, Youtube Kanallarını ve Sosyal Medya Hesaplarını Feedspot’a ekleyerek kaydolan kullanıcılar, güncellemeleri tek bir yerden okuyabiliyorlar. İçerik okuyucu olarak anılan Feedspot, en iyi bilgi kaynaklarına kısa sürede erişim sağlanmasına olanak tanıyor. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya hizmet veren Feedspot, farklı kategorilerde okuyucuların tercihlerine göre sıralamalar da sunuyor. Bu bağlamda, ERP merkezinde kullanıcıların en fazla okudukları içerikleri sıralayan firma, ERP News Magazine’in en çok okunan dergiler arasında birinci sırada yer aldığını bildirdi.

ERP News Dergisi Her Sayısında ERP Endüstrisinin Nabzını Tutmaya Devam Ediyor!

  1. sayısıyla endüstriye dair en güncel haber, makale ve röportajları sunan ERP News Dergisi, her geçen gün büyüyen okuyucu ağı ile birlikte endüstride fark yaratmaya devam ediyor. Her sayısında, dünyada ERP endüstrinin nabzını tutmayı başaran dergi, farklı kavramları mercek altına alıyor. 2008 yılından bu yana aktif olan ERP News portalı üzerinden ERP News Dergisine erişim sağlayabilirsiniz.

Türkiye özelinde de ERP HABER adı altında aynı temada çıkan içeriklere buradan ulaşabilirsiniz.