ERP

Akıllı bir çağda yaşıyoruz. Bu çağda, güncel kalmak isteyen işletmeler için dijital dönüşüm bir moda olmaktan çok, bir gerçeğe dönüşmüş durumda. Bu yazımızda, girişimleri için en avantajlı yolu seçmek isteyen işletmelerin dijital dönüşüm konseptini tam olarak nasıl kullanabileceğine ve geliştirebileceğine değineceğiz.  Her işletmenin konuya bakış açısı farklı olacaktır ve her şirketin teknoloji yol haritasının kritik iş ihtiyaçlarıyla uyumlu olmasını sağlaması gerekir. Bu doğrultuda, her işletmenin sorması gereken soru; teknoloji benim için ne yapabilir? Ve burada, özellikle ERP ’nin oynadığı rol nedir? olmalıdır.

ERP

Dijital Öz

ERP, işletmenize dijital bir öz sağlayabilir. Hangi ürünü kullandığınıza bağlı olarak bu öz 3 elementten oluşmalıdır. Öncelikle, finansal yönetim, CRM ve insan kaynakları yönetimi gibi bir dizi yeteneğe sahip olmalısınız. Ardından ise makine öğreniminden nesnelerin internetine ve hatta gelişmiş istatistiklere dek bir dizi akıllı hizmete erişme kapasitesine sahip olmalısınız. Öyleyse, sizi standart olarak değerlendirmeyen ve aynı zamanda işletmeniz için fark yaratabilecek unsurları inşa etme yeteneği veren dijital bir platform aramalısınız!

Gelecek Bulutta!

Günümüzde özelikle son dönemde yaşanan global krizin de etkisiyle Bulut ERP’ye yüksek talep var ve yazılım pazarı şu anda iyi performans gösteren bulut ürünlerinin gelecekte daha uzun ömürlü kullanım sağlayabilmesi için büyümeye devam ediyor. Değişen müşteri beklentilerini karşılayabilmek için şirketler, bulut ERP’ye büyük yatırımlar yapıyorlar.

Örneğin;

Mobil, artık çoğu Y kuşağı kullanıcının ERP’lerine erişmek için kullanmayı tercih ettikleri yöntemlerin başında geliyor. Mobil erişim, masaüstündeki sistemin yansıtmalı, sorunsuz ve aynı zamanda çekici olmalı. Bu nedenle en iyi yazılım şirketleri, bu alandaki kullanıcı deneyimine odaklanmış durumda.

Bugün için analiz de hayati bir konu haline geldi. Artık mesele, sadece verileri toplamak değil, aynı zamanda akıllı kararlar verebilmek için bu verileri kullanmaktır. Örneğin, Canias ERP’nin sağladığı eşsiz raporlama özellikleri ile karar almadan önce nerede eksikler olduğunu ve nereleri iyileştirmeniz gerektiğini çok daha net bir biçimde görebilirsiniz.

Güncellik, bir ERP sistemi için en önemli noktalardan biridir. Doğru ERP, sağlayıcınızın yaptığı çalışmalar sonucu gelişen küresel uyumluluk noktasında size avantaj sağlar.

Entegrasyon Platformu

Akıllı kurumsal dünyanın sunduğu her şeyden gerçek manada yararlanmak için yeni entegrasyonlar oluşturmak istediğinizde, ERP sisteminizin bu entegrasyonları desteklemesi de oldukça önemlidir. Bu durum yeni nesil akıllı ERP’nin dijital bir öz sağlayarak, dijital dönüşüm sürecine nasıl liderlik ettiğini görmenize yardımcı olacaktır.

2021 hedeflerinizde büyüme ve inovasyon var ise güvenilir bir ERP temelinin, zorunluluğa dönüştüğünü göz önünde bulundurmanızda fayda var. Bu zorunluluğu keyifli ve verimli bir yolculuğa dönüştürmek için yazılım endüstrisinde uzun yıllardır tecrübe sahibi olan CoreSys’e ulaşabilir ve dijital dönüşüm yolculuğunuzun ilk adımını bugün atabilirsiniz.