Microsoft Teknoloji

Bu yıl 6.sı gerçekleşecek olan Microsoft Teknoloji Zirvesi için ajandalarınıza 7 Mart 2019 tarihini kaydetmeyi unutmayın.

Perakendeden finansa, üretimden altyapı teknolojilerine farklı sektörler özelinde ilham verici konuşmaların yapılacağı Microsoft Teknoloji Zirvesi’nde işletmelerin Yapay Zeka, Nesnelerin İnterneti, Büyük Veri ve Blockchain gibi çığır açan teknolojilerle dijital dönüşüm hareketine nasıl katıldıklarını görün, Siber Güvenlik alanından son gelişmeleri takibe alın, Microsoft Teknoloji Deneyim Merkezi aracılığıyla bu teknolojileri deneyimleme fırsatı yakalayın.

Microsoft Teknoloji

Yeni teknolojiler, endüstrilere özel stratejiler ve çözüm odaklı perspektiflerle dolu Microsoft Teknoloji Zirvesi, bu sene de tüm katılımcılara teknolojinin başrolde olduğu heyecan verici bir deneyim yaşatacak. Alanında Türkiye’nin en kapsamlı etkinliği olmaya devam eden zirvemize her sene 2000’i aşkın ziyaretçi katılıyor.

Dünyadan ve Türkiye’den müşteri başarı hikayeleri, sürpriz misafir konuşmacılar, Microsoft ve iş ortakları sunumları ve uçtan uca bulut tabanlı akıllı iş çözümlerinin katılımcılarla buluşacağı gün boyunca işletmeler çağı yakalarken geleceğe nasıl güvenle bakacaklarının ipuçlarını yakalayacak.

Sektöründe öncü şirketlerin CEO’ları, Türkiye’deki dijital dönüşüm süreçlerini değerlendiriyor

Garanti Bankası CEO’su Ali Fuat Erbil, TAV Havalimanları Holding CEO’su Dr. Yük. Müh. M. Sani Şener, Ford Otosan CEO’su Haydar Yenigün gibi pek çok ismin bizimle olacağı Microsoft Teknoloji Zirvesi, C-level yöneticiler, karar vericiler ve BT profesyonelleri ile bir araya gelme fırsatı yakalayacağınız dinamik bir atmosfer sunuyor.

Odak noktaları: Farklı sektörler özelinde dijital dönüşüm

Kurumların en çok üzerinde durduğu sorunlar ve değişen koşullar ekseninde ele aldığımız dijital dönüşüm kavramı ile sadece gündelik hayat ve iş süreçlerini değil, teknolojinin kendi dinamikleri içinde öne çıkan yeniliklerini de ele alıyoruz. Müşteri sadakatini güçlendirmek, yeni müşterilerin radarına girmek, değer yaratmak, çalışanları geliştirmek ve işbirliğini etkin kılmak, operasyonlarınızı iyileştirmek, ürün ve servislerinizi dönüştürmek üzere neler yapabileceğinizi keşfetmeye hazır olun.

Sektörel Çözümler Demo Alanına uğramayı unutmayın

Microsoft’un uluslararası bakış açısından güç alan sektörel tecrübelerinden siz de faydalanın. Sektörünüzü seçin, ihtiyaçlarınızı ele alalım. Farklı sektörlerde görülen temel eğilimleri, dünya ve Türkiye pazarına yönelik teknolojik gelişmeleri ve iş çözümlerini sektörün güncel durumuyla birlikte değerlendirdiğimiz Sektörel Çözümler Demo Alanımıza sizleri de bekliyoruz.

Zirveyi sosyal medyada #MicrosoftTeknolojiZirvesi etiketiyle takip etmeyi unutmayın.

7 Mart 2019, 08:30-18:00

Haliç Kongre Merkezi