Kurumsal kaynak planlama yazılımı caniasERP’nin üreticisi IAS yazılım, 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü gerçekleştirdiği geleneksel “CustomerDay” etkinliği çerçevesinde düzenlediği ikinci organizasyonda Bursa Hilton’da müşterileri ve müşteri adayları ile bir araya geldi.

musteri gunu

IAS’nin her yıl farklı lokasyonve tarihlerde düzenlediği “CustomerDay” etkinliğinin ikinci buluşma noktası Bursa Hilton oldu. İlginin yine yoğun olduğu etkinlikte, birçok firma yetkilisi,caniasERP’nin yeniliklerini ve avantajlarını yakından tanıma fırsatına sahip oldu. IAS CEO’su Behiç Ferhatoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan etkinlikte, IAS Yazılım CTO’su Hakan Özkara caniasERP’nin son versiyonu 6.04’ün geliştirmeleri ve firmalara sağlayacağı avantajlar hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

musteri gunu

Kahve molasının ardından devam edilen etkinlikte,Türkiye’nin önde gelen soğutma kabini ve sistemleri üreticisi Kaplanlar Soğutma firması adına  ERP Proje Yöneticileri Serkan Sevinç ve Hilal Coşkun caniasERP projelerindeki süreçlerine ve tecrübelerine ilişkin sunumlar gerçekleştirdiler. Ayrıca, plastik konteynır, kasa ve palet üretimi yapan Beno Plastik Ambalaj firması adına Mali İşler Direktörü Gökhan Arslan ve otomotiv sanayine hava süspansiyon sistemleri üretimi yapan Pega Otomotiv firması adına Üretim Planlama Yöneticisi Betül Fidan da caniasERP projelerinin kurumlarına sağladığı faydalar ve avantajlara ilişkin sunumları ile etkinlikte yer aldılar. ERP projelerindeki önemli noktalar ve projelerin başarısındaki temel adımlara ilişkin deneyimlerini de katılımcılarla paylaşan firma yetkilileri, kendilerine özel olarak yapılan geliştirmelerden de örnekler göstererek sunumlarını noktaladılar. Soru cevap kısmıyla devam eden etkinlik, organize edilen kokteyl ile birlikte noktalandı.

IAS’nin her yıl düzenlediği “CustomerDay” etkinliği, IAS Almanya ofisinde de 16 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştiriliyor olacak.