25.yılını dolduran IAS, Türkiye’deki ofislerine bir yenisini daha ekledi.

cms2014_07_03_144929004076_ankara3_x800

Uzun yıllardır Ankara ve civar şehirlerinde müşterileri bulunan IAS, müşterilerine daha etkin hizmet verebilmek üzere İç Anadolu Bölge Ofisini Ankara’da açtı.
Ankara’daki Ofisi ile büyümesine devam eden IAS, yeni açılan bu ofis ve bölgedeki çözüm ortakları ile birlikte Ankara ve yakın şehirlerdeki caniasERP müşterilerine artık daha yakından hizmet veriyor olacak.

Makine, elektronik, savunma sanayi, aydınlatma gibi birçok sektörden, aralarında Bilkent Üniversitesi, Makro Market, Panelsan, Som Cıvata ve Moonlight Aydınlatma gibi firmaların da bulunduğu 35’in üzerinde müşterisine de bu ofisi ile hizmet vermeye devam edecek.

Bölgedeki yeni projeler için görüşmelerin devam ettiğini belirten IAS CEO’su Behiç Ferhatoğlu, “25. yılımızı kutladığımız 2014 yılına Karlsruhe, İstanbul, İzmir, Dubai ofislerimizin ardından açılışlarını gerçekleştireceğimiz Düsseldorf ve Ankara ofislerimizin heyecanı ile girdik. Dünyanın en büyük bilişim fuarı CEBIT Hannover’de yer alarak, Avrupa pazarında büyümeyi hedefliyoruz. Yine bu yıl içerisinde yeni versiyonumuzun da lansmanını gerçekleştirmeyi planlıyor ve işlerini daha verimli yürütmeyi planlayan tüm firmaları, 25 ülkede 12 farklı dilde kullanılan caniasERP ile tanıştırmayı hedefliyoruz.” dedi.

IAS’nin alanında uzman, güçlü ve deneyimli danışman kadrosu ile sunduğu kaliteli proje yönetimi hizmeti, satış ve satış sonrasında müşteri memnuniyeti ve proje başarıları ile sektörün öncü kuruluşlarından biri olduklarını dile getiren Ferhatoğlu, yatırımlarını artırarak Türkiye ve Dünyada en yaygın kullanılan ERP yazılımı olmayı hedeflediklerini belirtti.

IAS Ankara Ofisi
OFİM Plaza – Ostim Finans Merkezi 100. Yıl Bulvarı No: 99/18 Ostim – ANKARA
T: 0 312 354 37 97
F: 0 312 354 37 98