Global kurumsal uygulamalar şirketi IFS’in kapsamlı ERP çözümü IFS Applications™ 15 Kasım tarihinde verilen 2018 Construction Computing Ödülleri’nde Yılın en iyi Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi (PLM) Yazılımı seçildi. Böylece IFS, Construction Computing dergisi okurları tarafından üst üste dördüncü kez kendi kategorisindeki tüm rakiplerini geride bıraktı.

En İyi

İngiltere genelinde inşaat sektörü profesyonelleri tarafından yakından takip edilen Construction Computing dergisinin düzenlediği Construction Computing Ödülleri 13. kez sahiplerini buldu. Bu ödüller; ticari binaların, konut ve toplu konutların, her ölçekten inşaat projelerinin etkili tasarımı, inşası, bakımı ve yenilenmesine yönelik teknolojileri, araçları ve çözümleri değerlendiriyor.

IFS Global Mühendislik, İnşaat ve Altyapı Sektörü Direktörü Kenny Ingram, ödül hakkında şunları ifade etti: “IFS Applications’ın Construction Computing Ödüllerinde üst üste dördüncü kez ödüle layık görülmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Sektördeki rekabetin her geçen yıl artması, teknolojinin inşaat sektöründe ne kadar etkili olduğunun da bir göstergesi… Aldığımız bu ödüller, müşterilerimize sunduğumuz çözümlerin değerini daha da artırıyor. Aynı zamanda da sektör firmalarının dijital çağa uyum sağlamaları, inovasyonu teşvik etmeleri ve rekabet avantajlarını artırmaları için yenilikçi, oyunun kurallarını değiştiren çözümler sunma konusundaki kararlılığımızı da yansıtıyor. Sektör temsilcileri ve Construction Computing okurları tarafından bu ödüle layık görülmek harika bir duygu.”

IFS Applications; ürün imalatı ve dağıtımı yapan, varlıklarını korumayı hedefleyen ve servis odaklı operasyonlar yöneten global işletmeler için uçtan uca bir çözüm sunuyor. IFS’in köklü sektörel birikiminin yanı sıra Babcock, Clancy Docwra, Multiplex ve NG Bailey gibi inşaat şirketleriyle yaptığı projelerde kazandığı deneyim sayesinde, bu kapsamlı ERP çözümü dünyanın her yerinde işletmeleri destekliyor.

IFS’in mühendislik, inşaat ve altyapı sektöründeki işletmelere nasıl yardımcı olduğu hakkında detaylı bilgi alın: www.ifsworld.com/uk/industries/engineering-construction-infrastructure/.