IFS ERP, 2015’in En İyi Proje Yaşam Döngüsü Yönetimi Yazılımı ödülünün sahibi oldu.

Construction Computing

Lider global kurumsal uygulamalar şirketi IFS’in, ERP çözümü IFS ERP Uygulamaları, Construction Computing Awards yarışması sonucunda 2015’in En İyi Proje Yaşam Döngüsü Yönetimi Yazılımı seçildi.

İnşaat sektörü profesyonellerinin takip ettiği Construction Computing Dergisi tarafından düzenlenen yarışmada inşaat ve tasarım süreçlerinde kullanılan teknoloji ve yazılımlar okur oylarına dayanılarak değerlendiriliyor.

Construction Computing Awards (İnşaat Bilgi İşlem Ödülleri) diğer adı ile “The Hammers” olarak bilinen ödüller bu yıl onuncu kez veriliyor.

Construction Computing

IFS Global Endüstri Direktörü Kenny Ingram ödüle ilişkin olarak şunları söyledi: “Construction Computing Awards tarafından, özellikle de çok güçlü bir rekabet ortamında mücadele verdiğimiz bir kategoride takdir görmüş olmak bizi çok mutlu etti. Bu ödül inşaat sektörüne IFS Applications aracılığıyla verdiğimiz taahhüdün devam etmekte olduğunun kanıtıdır. Construction Computing okurlarından bu denli kabul görmüş olmak harika bir duygu.”

IFS Türkiye’de de inşaat ve taahhüt sektöründe oldukça güçlü bir konumda bulunuyor. IFS Türkiye inşaat sektörü referansları arasında Sinpaş Yapı, Makyol, Özaltın, Ofton, Dap Yapı, İnanlar, Dost İnşaat, Numanoğlu, Vefa Prefabrik, Dorçe Prefabrik, Prefi Prefabrik, Çağla Grup gibi Türk inşaat sektörünün lider isimleri bulunuyor. Dünyada Babcock Marine, Clancy Docwra, MWH ve Graham gibi inşaat şirketleriyle çalışan IFS’in engin sektör deneyimi ile birleştirildiğinde, yazılım tüm dünyadaki işletmeleri destekleyen eksiksiz bir ERP çözümü sunuyor.