Güvenli ve sistemli bir muhasebe ve finans sistemi kurmak amacıyla yola çıkan, Gıda sektöründe dondurulmuş gıdanın yaratıcısı olarak kabul edilen, İglo, tercihini Logo’dan yana kullandı.

iglo_logo_2004

Yenilikçi, güvenilir ve iyi hizmet alabilecekleri inancıyla Logo’yu tercih eden İglo, artık süreçlerini Logo’nun GO Plus ve Bordro Plus ürünleriyle yürütüyor. En yoğun operasyonlarının fatura kesimi olduğu İglo’da, satıcılara hızlı cevap verebilmek kritik önem taşıyor ve bu amaçla yoğun olarak Genel Muhasebe, Fatura, Finans modülleri kullanılıyor.

İglo Türkiye

Gıda sektöründe dondurulmuş gıdanın yaratıcısı olarak kabul edilen İglo, dünyanın ilk ve en köklü dondurulmuş gıda şirketi olma ünvanına sahiptir. Hedeflediği sistem ve düzene Logo ERP ile sahip olan İglo’nun Logo ERP ile yakaladığı başarıyı İglo Türkiye Muhasebe Müdürü Deniz Saka ile konuştuk.

ERP HABER: Logo ile işbirliğiniz ne zaman başladı?

Deniz Saka: 2009′dan beri Logo kullanmaktayız. Bu süreç, bizlere hedeflediğimiz muhasebe ve finans sistemi ile düzen açısından güvenli bir yapı oluşturmamızı sağlarken zamandan kazanç da sundu. Şu an geldiğimiz noktada GO Plus bize yapmak istediklerimizin %95′ini gerçekleştirmemizi sağladı.

ERP HABER: Neden Logo ERP’yi tercih ettiniz?

Deniz Saka: Logo’nun pratik ve çözüm odaklı olması ile hızlı ve işi kolaylaştıran yapısı seçimimizde Logo’yu öne çıkarttı. Logo’nun yetkin kanalı sayesinde en iyi teknik desteği Logo’dan alabileceğimizi biliyorduk. Ancak seçim aşamasında, en önemli kriterlerimizden biri de güven konusuydu ve bizde bu güveni oluşturan firma Logo oldu.

ERP HABER: Bu uygulamanın kurulum sürecinde ve sonrasında Logo’dan nasıl bir destek aldınız?

Deniz Saka: Projenin gerçekleştirilmesi sırasında, geri dönüşlerde de hiçbir sıkıntı yaşamadık. Versiyon güncellemeleri ve diğer yenilikler konusunda sürekli bilgilendirildik. Özellikle; daha önceleri bir fatura girişi değiştirilmek istendiğinde, bunu ancak muhasebe fişini silerek gerçekleştirebiliyordunuz. En son geliştirmelerle artık faturada yapılan bir değişiklik direkt muhasebe fişinde de güncelleniyor. Bu süper bir yenilikti ve bizim işimizi çok kolaylaştırdı.

ERP HABER: Logo ERP’de kullandığınız modüller nelerdir ve size ne tür avantajlar sağladı?

Deniz Saka: GO Plus ve Bordro Plus modülleri ile proje sonunda elde ettiğimiz en büyük fayda, zaman ve iş gücü kazancımız oldu. Proje öncesindeki durumumuzla kıyasladığımızda artık aynı işi daha kısa sürede ve daha az kişi ile yapabiliyoruz. Yine aynı şekilde, analiz ve rapor almak da daha kolay bir hale geldi.

Shares: