Microsoft Dynamics Partneri Pargesoft, Eduplus tarafından 5.’si düzenlenen, Finans Zirvesi’ne katılarak ERP Destekli Risk ve Uyumluluk (Compliance) Yönetimi hakkında bilgi verecek. Zirve’nin amacı, finansı meslek olarak seçmiş yönetici adayı ve yöneticilerin en güncel bilgilerle tanışmasını ve işlerinde fark yaratmasını sağlamaktır. Ayrıca dinamik bir ortamda, finansla ilgili bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, yeni vizyon ve farklı bakış açılarının kazanıldığı bir platform oluşturmaktır.

Pargesoft

Finans Zirvesi’nde Türkiye’nin ve dünyanın en önemli şirketlerinin CFO, genel müdür yardımcıları, direktörleri, finans alanında kitapları bulunan otoriteler ve akademisyenlerden oluşan otuzu aşkın konuşmacı, onlarca oturum ve finans dünyasıyla ilgili önemli konular yer almaktadır. Ayrıca bankalar, leasing ve faktoring gibi birçok finansal kuruluşun yöneticileri de yine bu önemli toplantıya katılacaktır.

Pargesoft

Zirveye oturum sponsoru oldu. Zirvede Pargesoft Genel Müdürü, Kaan Altunterim, ERP Destekli Risk ve Uyumluluk (Compliance) Yönetimi hakkında konuşma yapacaktır. Ayrıca Zirvede gelen misafirlerin ve katılımcıların sorularını yanıtlamak için stant açacak olan Pargesoft, ERP ve finans alanında elde ettiği deneyim ve tecrübeleri gün boyunca paylaşacaktır.

Etkinlik hakkında detaylı bilgiye; http://www.eduplus.com.tr/?page_id=285 adresinden ulaşabilirsiniz…