Çoğu yazılım satıcısı ve kullanıcısı için tablet ERP, hayalden de ötedir. Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) veya diğer tamamlayıcı araçlara, tablet veya diğer dokunmatik ekran cihazlarından erişilebilir, ama bunlar tam bir Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) veya Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM) seti değildir. Gartner tarafından 2015′de SAP ile birlikte lider seçilen ERP üreticisi IFS’in tam set halinde kullanıcısına sunduğu dokunmatik arayüzü ile IFS kullanıcıların artık işi çok daha kolay gibi gözüküyor.

mobility-tablet-600

Varsayılan arayüzü IFS Enterprise Explorer ile IFS Applications, dokunmatiktir, böylece IFS Applications setinin eksiksiz tüm becerilerine ve işlevselliğine ihtiyaç duyan sofistike idari kullanıcılar tercih ettikleri tabletlerinde çok çeşitli kurumsal hesaplama görevlerini gerçekleştirebilirler.

Tablet ERP avantajları

  • Tabletler, bilgi tüketimi ve yaratımı için kullanılabilir.
  • Tam IFS Applications seti işlevselliğine tablet etkin erişim
  • ‘Her zaman açık’ olma becerisi, önemli iş bilgilerine erişim hızını artırır
  • Kurumlar için avantajlar
  • Artan kullanım ve katılım, kurumsal yazılıma yapılan yatırımdan daha fazla avantaj sağlanacağı anlamına gelir
  • Tablet bilişim için idari seviyedeki talep karşılanır
  • Tabletinizde IFS Applications

Tablet form faktörlü IFS Enterprise Explorer, Özelleştirilmiş Alanlar ve Bilgi Kartları gibi özelliklerle birlikte, tıpkı evinizdeki yazı tahtasında internette geziniyormuşsunuz gibi dokunmatik bir deneyimle iş bilgileri içinde gezinebilmenize ve iş bilgilerini kullanabilmenize izin verir.

IFS Enterprise Explorer’ın dokunmatik ve kullanımı kolay hale getirilmesiyle IFS Applications’ın tüm yetenekleri ve eksiksiz işlevsel kapsamına ihtiyaç duyan mobil kullanıcılar, hareket halindeyken pad ve yazı tahtalarından tamamen faydalanabilir

Ayrıntılı bilgi için: http://www.ifsworld.com/tr/solutions/ifs-applications/enterprise-mobility/full-suite/