MYSOFT

Günümüzde, Dijital Dönüşümün artık bir zorunlu bir ihtiyaca dönüşmesi ve her geçen gün işletmelerin başarısında oynadığı rolün daha kritik olmasıyla birlikte, doğru CRM yazılımı organizasyonlar için büyük önem taşımaya başladı. Bugün, yazılım pazarında alternatiflerin fazlalığı ve pazarın dinamiklerinin değişkenliği, işletmelerin doğru CRM yazılımını bulması noktasında bir dezavantaj yaratıyor. Yazılım pazarında işletmenizin süreçlerine özel bir sistem arayışındaysanız, Mysoft Dijital Dönüşüm ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir!

MYSOFT

Uzun yıllar boyunca yazılım sektörüne hizmet vermiş uzman bir ekibin bir araya gelerek kurduğu Mysoft ,2008 yılından bu yana müşterilerine kaliteli ve özgün bir hizmet vermeye devam ediyor. Proje, eğitim, destek ve yazılım geliştirme konularında uzmanlaşmış yazılım ve danışmanlık şirketi olan Mysoft, şirketlerin iş süreçlerini daha etkin ve verimli yönetmelerine olanak tanıyan çözümler sunuyor.

Bu çözümler ile işletmelerin bilgi teknolojilerine ilişkin gereksinimlerini karşılamanın yanı sıra, kurumsal yazılım çözümleri, mobil uygulamalar, sistem entegrasyonu uygulamaları gibi dijital dönüşümün temelini oluşturan hizmetler sunan firma, aynı zamanda, süreç analizi ve tasarımı, proje yönetimi, eğitim ve sistem optimizasyon konularında da hizmet veriyor.  Müşteri deneyiminin değerinin giderek arttığı bugünlerde, müşteri beklentilerinin ötesinde çözümler sunmayı hedefleyen Mysoft Dijital Dönüşüm, kurumların ihtiyaçlarını deneyimli danışman kadrosuyla karşılıyor.

Neden Mysoft CRM?

crm

Mysoft CRM, bugünün ihtiyaçlarını karşılamak üzere yılların getirmiş olduğu tecrübe ile oluşturulduğu için her firmanın ve sektörün ihtiyacına göre şekillendirebileceği, esnek bir yapıda geliştirilmiş bir yazılım olarak, pazardaki alternatiflerinden ayrılıyor. Sadece şirketiniz değil aynı zamanda çalışanlarınız da kendi kullanım alışkanlıklarına göre ekranların içeriklerini ve görsellerini değiştirebiliyor. Ayrıca, yetkilendirmeler ile her kullanıcının kendi süreçlerini yönetebileceği ekranları kullanmasına olanak tanıyor.

Günümüz yazılım pazarının karmaşası içerisinde şirketinizin iş süreçlerine özel, verimli ve etkin bir yönetim sağlamak istiyor ve dijital dönüşüm adına ilk adımı doğru atmak istiyorsanız, Mysoft tecrübesi ve kalitesiyle sizlere hizmet vermeye hazır! Daha detaylı bilgiyi, mysoft.com.tr  adresinden alabilir ve bugün ilk adımı atabilirsiniz.