Bilişim AŞ. Pandeminin global çapta yarattığı olumsuz etkilere rağmen, zorlu şartlarda başlayan Türkiye Sigorta İnsan Kaynakları Yönetimi projesini başarıyla tamamladı. Kamu sigorta şirketlerini çatısı altında birleştiren Türkiye Sigorta’nın insan kaynakları süreçleri artık BilişimHR ’a emanet!

İnsan Kaynakları

Ülkemizin kamu sigorta şirketlerinin bir araya gelmesi ile kurulan ve sektöründe lider konumda olan Türkiye Sigorta, 20 bölge müdürlüğü, 2.500’den fazla acente ve 5.000’e yakın banka şubesindeki uzman kadrosu ve güçlü teknolojik altyapısı ile sigortalıların beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı görev edinmiştir. Bu görevi gerçekleştirmek için attığı adımlara bir yenisini daha ekleyen Türkiye Sigorta, insan kaynakları departmanlarının dijital dönüşüm yolculuğu için Bilişim AŞ. ürünü olan BilişimHR’ı tercih etti. Türkiye’de her ay yaklaşık 1.000.000+ bordroyu hesaplayan bilişimHR İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi, şirketlerin İK süreçlerini dijitalleştirerek rekabette bir adım öne çıkmalarını sağlıyor.

İK süreçlerinde belirgin bir fark yaratan BilişimHR, çoğu İstanbul ve Ankara’da olmak üzere kamu ve özel sektörün önde gelen kurumlarında yaygın biçimde kullanılırken, çeşitli platformlarla entegre bir şekilde çalışabilmesi sayesinde, firmalara avantaj sağlıyor. Günümüzde, yaklaşık bir milyon çalışanın bordroları, BilişimHR ile hesaplanıyor.

Çevik, yenilikçi ve duyarlı yaklaşımıyla sigortalıların her daim yanında olan Türkiye Sigorta da BilişimHR’ı seçerek, İK süreçlerindeki her bir adımı daha verimli bir şekilde yönetebilecek. Sizler de dijital dönüşümünüze güç katmak istiyorsanız, Bilişim AŞ tarafından %100 yerli ve milli teknolojiler ile geliştirilen BilişimHR ve Bilişim AŞ’nin diğer ürünleri hakkında daha detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz: https://bilisim.com.tr/urunler/bilisim-hr-insan-kaynaklari-yazilimi