litvanya

IAS, kurumsal kaynak planlama yazılım ürünü caniasERP ile sınırlarını genişletmeye devam ediyor. Dünyanın farklı noktalarına konumlanmış 11 ofisinin yanı sıra globaldeki iş ortakları ile caniasERP’yi hizmete sunan IAS, Litvanya’daki operasyonlarında da başarıyı elde etti.  IAS Litvanya iş ortağı digitouch!, üç yeni firma ile anlaşma sağlayarak onları caniasERP ekosistemine kattı.

litvanya

IAS’nin sunduğu kurumsal kaynak planlama çözümü caniasERP, her geçen gün etkinliğini arttırıyor. IAS’nin Almanya, Türkiye, İsviçre, Dubai, Hindistan, Güney Kore ve ABD’de bulanan toplam 11 ofisinin yanı sıra dünyanın farklı noktalarında bulunan iş ortakları sayesinde 30’dan fazla ülkede caniasERP kullanılıyor. Litvanya pazarında da tercih edilen caniasERP, üç yeni firmada daha kullanılmaya başlayacak. IAS’nin Litvanya’da bulunan iş ortağı digitouch!, farklı sektörlerde faaliyet gösteren üç yeni firma, Plunges Saltis, Grozio Akademija, JSC Vlantana, ile anlaştı. IAS Global İş Ortakları Yöneticisi Burak Bayrakdar, “Litvanya ERP pazarında ürünümüz caniasERP’yi temsil eden digitouch!, geçtiğimiz beş yıl içerisinde gıda, otomotiv, hizmet, lojistik, kimya ve makine gibi sektörlerde başarılı projeler gerçekleştirdi. Litvanya, nüfus olarak küçük bir ülke olsa da üretim ve hizmet sektörü hızla büyüyor” diye anlattı. digitouch! Kurucusu Aidas Oganauskas da “Litvanya ERP pazarı hala genç bir pazar ve Endüstri 4.0 ile dijital dönüşüm sürecine yeni adım atıyor. Pazarda genelde küçük kapsamlı yerel ürünler yaygın. Bu nedenle caniasERP gibi tam entegre çalışan, 360 derece çözüm sunan bir ürün için büyük bir potansiyel var” dedi.

Litvanya’da Etkinliğimiz Arttı

IAS’nin global pazarda çalışmalarını anlatan IAS Global İş Ortakları Yöneticisi Bayrakdar, Litvanya pazarındaki gelişmeleri de aktardı. Bayrakdar: “Litvanya nüfus olarak küçük, ancak gelişmekte olan bir Avrupa Birliği (AB) ülkesi. Büyüyen üretim ve hizmet sektörü potansiyeli ile beraber AB standartlarında iş yapma zorunluluğu, dolayısı ile sistemsel çalışma ihtiyacı olan bir pazar. caniasERP için büyük bir potansiyele sahip. Litvanya ERP pazarında ürünümüz caniasERP, iş ortağımız digitouch! tarafından temsil ediliyor. 2015 yılından bu güne dek iş ortağımızın başarılı faaliyetleri ile farklı sektörlerdeki müşterilerimize hizmet veriyoruz. Litvanya’da beş yıldan fazla süredir IAS’nin de desteği ile birlikte satış ve danışmanlık operasyonlarını yürütüyoruz; gıda, otomotiv, hizmet, lojistik, kimya ve makine gibi sektörlerde caniasERP’i kullanılıyor.”

Litvanya caniasERP İçin Büyük Potansiyel

IAS Litvanya İş Ortağı digitouch! Kurucusu Aidas Oganauskas, IAS ile iş birliklerini, caniasERP’nin ülkelerindeki çalışmalarını ve yeni müşterilerini şu sözlerle anlattı: “2015 yılından bu yana IAS ile iş birliği yapıyoruz. Litvanya ERP pazarı hala genç bir pazar ve sadece Endüstri 4.0 ile dijital dönüşüm sürecine yeni adım atıyor. Pazarda genelde küçük kapsamlı yerel ürünler yaygın. Bu nedenle caniasERP gibi tam entegre çalışan, 360 derece çözüm sunan bir ürün için büyük bir potansiyel var. Bugüne dek birlikte başarılı projelere imza attık ve çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz iki ay içerisinde üç yeni satış gerçekleştirdik. Yeni müşterilerimiz, sektörel tecrübelerimizin yoğun olduğu gıda, hizmet ve lojistik sektörlerinden.”

Üç Yeni Firma caniasERP İle Tanıştı

digitouch!’ın yeni müşterilerini de tanıtan Oganauskas: “Üç yeni müşterimiz de fazlara bölünmüş projelerimizin sonunda tüm süreçlerini caniasERP üzerine taşımış olacaklar. Müşterilerimizden ilki, 1993 yılından bugüne balık ve deniz mahsulleri alanında üretim operasyonları gerçekleştiren Plunges Saltis. Üretimin yanı sıra ticari faaliyetler de yürüten müşterimiz son teknoloji üretim tesislerine sahip. İkincisi ise Grozio Akademija. Firma, 1991 yılından beri medikal ve güzellik ürünleri alanında distribütörlük yapıyor. Sadece Litvanya’da değil tüm Baltık ülkelerinde faaliyet gösteriyorlar ve aynı zamanda beş noktada güzellik ve estetik merkezleri bulunuyor. Üçüncü yeni müşterimiz ise 1996 yılında kurulan firma lojistik firması JSC Vlantana. Firma, iki bin 500’den fazla çalışan ve bin 500’den fazla aracı ile Avrupa ve Asya kıtlarında hizmet veriyor.”