LOGO, E-GÜVEN ile işbirliğine giderek e-imza uygulamasına geçiyor. E-imzanın, bayileri arasındaki iletişimi daha hızlı ve güvenli hale getirmesi hedefleniyor.

Türk yazılım sektörünün lider firması LOGO, e-devlet dönüşüm sürecinde önemli bir adım atarak e-imza uygulamasına geçiyor. Firma, bu doğrultuda, e-imza çalışmalarının Türkiye’deki öncülüğünü yapan E-GÜVEN ile işbirliği yapıyor. Türkiye’nin ilk Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcısı (ESHS) olan E-GÜVEN’in sunduğu e-imza hizmeti ile birlikte LOGO Yazılım, bayileri arasındaki iletişimi hızlı ve daha güvenli hale getirmeyi amaçlıyor.

logo

E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun, yapılan işbirliği ile ilgili şunları söylüyor:

E-imza artık hayatımızın birçok alanında kullanılıyor. Elektronik imzanın gerek maliyet gerekse uygulamadaki katkılarını fark eden firmalar da, kendi iş süreçlerini e-imzalı hale getirmek için çalışmalar yapıyorlar. LOGO-Yazılım bu konuda da öncülük ederek, bayileri ile elektronik ortamda kurduğu iletişimde e-imza dönemini başlatıyor. Bu proje ile önce bayilerin, ardından da tüm kullanıcılarının e-imza sahibi olmaları hedefleniyor. E-imza çalışmalarının öncü kuruluşu E-GÜVEN ve Türk yazılım pazarının lider ismi LOGO arasındaki bu işbirliği, Türkiye’nin e-iş süreçlerine geçişine çok değerli katkılar sağlayacaktır.

LOGO-Yazılım CEO’su Ali GÜVEN ise, görüşlerini şöyle ifade ediyor:

Türk yazılım sektöründe her zaman ilklere imza atan LOGO, bu kez de E-GÜVEN ile işbirliğine giderek, Türkiye’yi elektronik ortama taşıyacak çok önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Bayileriyle oluşturduğu güçlü sinerji sayesinde, e-imzanın günlük yaşamın bir parçası hale gelmesini hızlandıracaktır. İnovasyonu misyon edinen şirketimiz, ülkemizin içinde bulunduğu e-devlet dönüşüm sürecinde gerçekleştirilecek projelerde yer almaya ve bu doğrultuda stratejik işbirlikleri yapmaya devam edecektir.

Shares: