Küresel SAP Forumu” olarak bilinen SAPPHIRE etkinliğinde, SAP’nin Türkiye’deki en büyük iş ortağı Elsys bu yıl katılımcı olarak yer aldı. Berlin’deki SAPPHIRE 2008 buluşmasına Türkiye’den katılan ilk şirket oldu.

2007 yılında SAP’nin dünyadaki binlerce iş ortağı arasından en başarılı ilk 3 arasında sıralanan Elsys, daha fazla uluslararası projenin danışmanlığını Türkiye’ye çekmek üzere SAPPHIRE’de de yerini aldı. Tüm dünyadan 8 bin kadar iş profesyoneline ev sahipliği yapan SAPPHIRE 2008′deki tek Türk katılımcı şirket olan Elsys, çok uluslu proje deneyimlerinden örnekler sundu.

elsys

“Yeni fikirler, yeni stratejiler, yeni iş olanakları” teması ile 19 – 21 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen etkinlikte, SAP ürünlerini kullanarak farklı sektörlere sunduğu ve geçerliliği SAP AG tarafından da onaylanan “çözüm paketleri”ni tanıttı.

Halen çok uluslu pek çok projeyi başarıyla yürüten Elsys, uluslararası çaptaki projelerde üstlendiği kritik rolleri ve sunduğu çözüm senaryolarını SAPPHIRE 2008″de sergiledi.