11 Hastanesi ve 5.000 çalışanı ile Türkiye’de özel hastaneciliğin öncülerinden, yaklaşık 25 yıldır sektöre yön veren önemli oyuncularından biri olan Medicana Sağlık Grubu, geleceğin sağlık hizmeti standartlarını oluşturma vizyonu için Microsoft ile el sıkıştı.

medicana

Türkiye’de başta İstanbul ve Ankara olmak üzere, Konya, Samsun ve Sivas’ta hastaneleri; Sürdürülebilir sağlık hizmeti sağlamak amacıyla yurtdışında Libya, Romanya, Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, Türkmenistan ve Rusya’da hizmet noktaları bulunan Medicana Sağlık Grubu, Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) için Microsoft ERP (Dynamics 365) çözümünü seçti.

2006’da sektöre en çok yatırım yapan Sağlık Grubu,  2014 yılında en beğenilen Sağlık Grubu, 2015 yılında ise ülkemizdeki ilk 500 özel şirket değerlendirmesinde yer alan Medicana Sağlık Grubu, 2016-2017 döneminde yüzde 50 büyüme hedefi ile yatırımlar planlanmaktadır.

medicana

Medicana Sağlık Grubu; uluslararası standartlardaki hastanelerinde; kalp cerrahisinden organ nakline, ileri kanser tedavisinden tüp bebek tedavisine, beyin cerrahisinden nörolojiye kadar birçok alanda uluslararası standartlarda hizmet vermektedir. Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu, Orta Asya,  Balkanlar ve Avrupa’dan gelen birçok hastaya tedavi olanağı sunmaktadır.

ERP projesi için ETG Danışmanlık ile anlaşan Medicana Sağlık Grubu, 2017 yılından itibaren Mali İşler ve İnsan Kaynakları süreçlerini Microsoft ERP (Dynamics 365) çözümü ile yönetmeye başlayacak.