Sanayinin değişik alanlarında kullanılan konnektörlerin ve elektomekanik ürünlerin imalatını gerçekleştirmek üzere 2001 yılında kurulan Mete Enerji A.Ş, 1980 yılından günümüze dek uzanan tecrübesi, birikimi ve kaliteli ürün ve hizmet ilkesine olan bağlılığı ile günümüzde müşteri beklentilerini maksimum düzeyde karşılamaya devam ediyor.

mete-enerji

Tasarımlarını CAD-CAM-CAE destekli olarak gerçekleştiren Mete Enerji, son teknoloji tezgahlarında imal edilen ürünleri ile yurtiçi ve yurtdışı pazarının şartlarını sağlıyor. Gerek Türkiye geneline her geçen gün daha yaygın bir hale gelen satış ve pazarlama ağı gerekse; yurtdışındaki bölgesel bayilik sistemiyle faaliyet gösterdiği her yerde kendi markası altında üretilen tüm ürün gamıyla bir pazar lideri olmayı hedefleyen Mete Enerji, bugün hedefine ulaşmak için dijital dönüşüm yolculuğunda CoreSys ile yürümeye karar verdi.

mete-enerji

Sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimi ile sektöründe lider birçok firmanın dijital dönüşüm yolculuğuna eşlik eden CoreSys, Mete Enerji projesine 25 kullanıcı başlayacak. Teknoloji, yeni ürünler ve kalifiye kadrolara sürekli yatırımlar yapan, bilgisayar kontrollü makine parkını sürekli geliştirerek müşterilerine çağın isteklerine; uygun, esnek çözümler sunmayı amaçlayan Mete Enerji, Canias ERP’nin sunduğu esnek ve geliştirilebilir yapı ile iş süreçlerine verim ve hız katacak!

CoreSys Hakkında

2012 yılında “Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) çözümleri konusunda müşterilerine dijitalleşen dünya piyasalarında dönüşüme yardımcı olmak” ilkesiyle yola çıkan CoreSys Endüstri Yazılımları, geçen 7 yıllık süreçte CANIASERP yazılımı sahibi IAS firmasının en büyük çözüm ortaklarından biri olmuştur.

Sektörde 20 yılı aşkın tecrübesi ile Levent Bayoğlu liderliğinde 10 kişilik ekibi ile 7/24 müşterilerine destek veren ve sürekli kendini geliştiren Coresys Endüstri Yazılımları müşterilerinin büyümesini ve gelişmesini hedeflemiştir.