implementasyon

IAS Genel Müdürü Ahmet Oturgan, IAS Business Academy (IBA) tarafından düzenlenen caniasERP webinar’ına konuk oldu. Yayında ‘ERP Projelerinde Başarılı İmplementasyon Nasıl Mümkün Olur?’ başlığı üzerinden konuşan Oturgan, bu sürecin verimli geçmesi adına firmalara önerilerde bulundu.

IBA’nın Zoom üzerinden düzenli olarak gerçekleştirdiği webinar’larda caniasERP ile sunulan avantajlar, modüller üzerindeki son geliştirmeler, 802 versiyonu ile getirilen son yeniliklerin yanı sıra Endüstri 4.0 kavramları, dijital dönüşüm ve ERP dünyası ile ilgili son gelişmeler de izleyiciye aktarılıyor. IAS Yöneticileri ve geliştirme uzmanları, caniasERP kullanıcıları, IAS iş ortakları, potansiyel müşteriler ve ERP’ye ilgi duyan kişiler ile bir araya geliyor. Yoğun talep gören online yayınlara izleyiciler de dahil edilerek interaktif yayınlar gerçekleştiriliyor.

Zoom üzerinden gerçekleştirilen webinar’a konuk olan IAS Genel Müdürü Ahmet Oturgan, ‘ERP Projelerinde Başarılı İmplementasyon Nasıl Mümkün Olur?’ konulu bir sunum gerçekleştirdi. Sunumunda, ERP projelerinin geçtiği önemli safhaları ele alan Oturgan, ‘İhtiyaçlar & Beklentiler’, ‘Kritik Başarı Faktörleri’, ‘Etkin Proje Yönetimi’ , ‘Proje Safhaları ve Metodoloji’ , ‘Geçiş Hazırlıkları ve Canlı Geçiş’, ‘Özelleştirme Yaklaşımı’ ana başlıkları üzerine yoğunlaştı. Firmalara ERP süreçleri ile ilgili önerilerde bulunan Oturgan, izleyiciden gelen soruları da yanıtladı.

IBA tarafından düzenlenen etkinlikler farklı konular ve uzmanlar ile devam ediyor. Güncel etkinlik takvimini incelemek ve online kayıt olmak için iasbusinessacademy.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

IAS Yazılım Genel Müdürü Ahmet Oturgan’ın katılımı ile gerçekleşen yayını buradan izleyebilirsiniz.