metform

2014 yılında İstanbul’da kurulan ve faaliyetlerine başladığı andan itibaren ülke ekonomisine değer yaratma amacını taşıyan METFORM Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ. CoreSys ile birlikte dijital dönüşüm için ilk adımı atıyor!

metform

Hassas şekillendirilmiş stratejik parça ve bileşenleri üstün kalite ve sıfır hata felsefesi ile üreten METFORM, müşterilerine küresel çözüm ortağı da olmayı başardı. METFORM, standart ürün portföyüne ek olarak, kurum içi ürün ve kalıp tasarım yetenekleri ile ısıl işlemli ve işlemsiz her türlü hassas metal parça ihtiyacına tekelden çözüm sunabiliyor. Sevkiyat öncesi otomatik son montaj işlemlerinde ve sıfır hata makinelerinde %100 kontrol konusunda uzman olan firma, geçtiğimiz yıl boyunca önemi artan dijital dönüşüm noktasında bir adım atmaya karar verdi. ERP sistemi arayışını Canias ERP ile noktalayan METFORM, CoreSys uzmanlığında çıktığı bu yolda 5 kişilik kullanıcı sayısı ile ilk adımı attı.

 

Her iki firmanın sektöründe lider konumda yer alması ile birlikte yakın zamanda bir başarı hikayesine daha imza atılması bekleniyor.

CoreSys Hakkında

2012 yılında “Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) çözümleri konusunda müşterilerine dijitalleşen dünya piyasalarında dönüşüme yardımcı olmak” ilkesiyle yola çıkan CoreSys Endüstri Yazılımları, geçen 9 yıllık süreçte CANIASERP yazılımı sahibi IAS firmasının en büyük çözüm ortaklarından biri olmuştur. Sektörde 20 yılı aşkın tecrübesi ile Levent Bayoğlu liderliğinde 10 kişilik ekibi ile 7/24 müşterilerine destek veren ve sürekli kendini geliştiren Coresys Endüstri Yazılımları müşterilerinin büyümesini ve gelişmesini hedeflemiştir.