10 – 11 Mart 2016 tarihlerinde Datatraining Kozyatağı eğitim merkezinde verilecek olan Microsoft ERP (Dynamics AX) Eğitimi DEV II , Microsoft’un ERP ürünü olan “Dynamics AX 2012” yazılım geliştirme (Development) konusu detaylı bir şekilde anlatılacak.

ETG microsoft Dynamics AX
Microsoft ERP (Dynamics AX) Eğitimi

Microsoft tarafından 2006, 2008 ve 2011 yıllarında “Yılın Dynamics ERP İş Ortağı” seçilen ve 2008, 2010 ve 2011 yıllarında dünya çapında Dynamics AX iş ortakları arasında %5’lik dilime girerek “President Club”a seçilmiş olan ETG firmasının deneyimli danışmanları tarafından verilecek bu eğitim kapsamında, Microsoft ERP üzerinde nasıl geliştirme yapılacağı anlatılıyor olacak.

hemen-kayit-ol

Sponsored Content
ETG Microsoft Dynamics

ETG, kurulduğundan bugüne kadar kurumsal iş uygulamaları (ERP & CRM) alanında hizmet vermektedir. Microsoft Dynamics uzmanlığına odaklanmış bir büyüme ile 2012 yılında 70’tan fazla danışman sayısına ulaşmış ve alanında önde gelen firma haline gelmiştir.

İş zekâsı (BI), İnsan Kaynakları Yönetimi ve Dynamics eğitimleri konularında ayrı yapılanmaları bulunan ETG, bitirilen proje sayısı, sunduğu hizmetler, danışman sayısı, dikey ve yatay çözümlerindeki uzmanlığı ile Microsoft Dynamics’in Türkiye’deki en büyük çözüm ortaklarından birisidir.

Microsoft Dynamics’in iş ortakları derecelendirmesinde en üst seviye olan Gold Enterprise Resource Planing (ERP) iş ortağı statüsünde olan ETG’nin 12 yıldır yükselerek devam eden başarısının temelinde yetkin, dinamik ekibi vemüşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi yatmaktadır. Ayrıca sahip olduğu uluslararası işbirlikleri ile dünya üzerinde var olan farklı sektörel bilgi ve deneyimi ihtiyaç olduğunda Türkiye’de ETG kalitesi ile sunabilmektedir.

Microsoft tarafından 2006, 2008 ve 2011 yıllarında “Yılın Dynamics ERP İş Ortağı” seçilen ETG ayrıca 2008, 2010 ve 2011 yıllarında dünya çapında Dynamics AX iş ortakları arasında %5’lik dilime girerek “President Club”a seçilmiştir. Ayrıca 2008 yılında Microsoft EMEA (Europe, Middle East, Africa) bölgesinde Microsoft tarafından “Avrupa’nın en başarılı projesi” ödülü olan “Customer Excellence Award” ödülünü almıştır. 2011 yılında Microsoft MEA (Middle East, Africa) “Bölgede En İyi İş Ortağı” finalisti olmuştur. 2012 yılında “İlk Bilişim 500 Şirketi” arasında ERP Yazılımı sıralamasında 4. olmuştur. Son olarak 2013 yılında “Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2013” programında Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 50 teknoloji firması ödülünü kazanmıştır, ayrıca EMEA (Europe, Middle East, Africa) Fast500 için aday gösterilmiştir.

Türkiye’de İstanbul’da, A.B.D.’de Atlanta’da ofisleri bulunan ETG, Güney Afrika, Rusya, Çin gibi dünyanın farklı lokasyonlarındaki 60’ın üzerinde müşterisine hizmet sunmaya devam etmektedir.