Minerva ve IBM işbirliği ile Özel Çözümlerin tanıtıldığı seminer, 18 Eylül Perşembe günü Grand Hyatt Otel’de gerçekleştirildi. Minerva ve IBM, birlikte düzenledikleri seminer ile müşterileri için hazırladıkları özel çözümleri anlattılar.

minerve-featured

Minerva’yı temsilen sunumunu gerçekleştiren Genel Müdür Yardımcısı Alper Tandoğan, Minerva’ nın 27 yıllık deneyimini ortaya koyarak başladığı sunumunda, bugünlere nasıl gelindiğini ve izlenen teknolojik trendlerde Minerva’ nın nasıl başarıya ulaştığını anlattı.

Ayrıca, firmaların implemantasyon sürecinde verim almaları için yaklaşımlarının nasıl olması gerektiğinden bahseden Alper Tandoğan, gösterdiği verimlilik ve zaman çizelgesi ile sürecin orta ve uzun vade de nasıl başarılı olacağından bahsetti.

Sunumunun son bölümünde Minerva’nın yeni dönemde sunacağı bazı yeniliklerden haber veren Alper Tandoğan, özellikle “Big Data” ve “Sosyal Medya” konularında kavramsal bilgiler verdi. Mobilitenin üzerinde duran Alper Bey, gelecek dönemdeki Minerva’ nın mobilite yaklaşımını açarak merak edilen soruları cevaplandırdı.

Sosyal sorumluluk konusunda hazırladığı anlatım ile tüm katılımcıların taktirini alan Alper Tandoğan, Minerva’ nın bu yöndeki duyarlılığını da misafirlerine hissettirmeyi başarmış oldu.

Sunumda söz alan Minerva Genel Müdür Yardımcısı Koray Serbest, Minerva ve mobilite konusunda konukların sorularına açıklık getirdi. Yeni dönemdeki Minerva müşteri ilişkilerinden bahsederek bu tür seminer toplantılarının devam edeceğinin sinyallerini verdi.

IBM tarafından da Ürün Yöneticisi Altuğ Bocutoğlu yaptığı sunumda, IBM’ in “Power 8” ürünü tanıttı ve üstünlüklerini detaylandırarak anlattı.

Sunum sonrasında yapılan kokteyl ile konukların Minerva ve IBM ile buluşması sağlandı. Müşterilerin özel ihtiyaçları ve sorunları üzerinde çözümleyici diyalogların kurulduğu kokteylden katılımcılar olumlu düşünceler ile ayrıldılar.