molkim

Endüstrinin farklı dallarında ihtiyaca özel çözümler üreten Molkim Endüstriyel Kimya, İş süreçlerinin yönetimi için ERP yazılımı seçiminde Canias ERP’yi tercih etti. Molkim, 2020 yılının başında başlayacak olan ERP projesinin, kurulum, geliştirme ve eğitim süreçlerini, Türkiye’nin en büyük Canias ERP çözüm ortağı olan CoreSys’e emanet etti.

molkim

Molkim uzun yıllardır endüstriyel temizleme kimyasalları, Tribology (Yağlama Bilimi) ve Endüstriyel kalıp ayırıcılar gibi konularda sahip olduğu deneyim ve bilgi birikimi ile sanayinin her alanında karşılaşılabilecek sorunlara yenilikçi ve rekabetçi çözümler üretiyor. Alanında uzman firmaların ürünlerini ve deneyimlerini tedarikçilerle buluşturan Molkim, yenilikçi tavrının bir gereği olarak, yaşadığımız çağın bir zorunluluğu haline gelen dijital dönüşüm için ilk adımı CoreSys ile attı.

Esnek yapısıyla geleceğin iş süreçleri verimini bugünden garantileyen Canias ERP ‘nin standart tüm modülleri ile e-dönüşüm çözümlerini 30 kullanıcı ile kullanacak olan Molkim, ayrıca CoreSys’in özel çözümü olan e-bankacılığın sunduğu avantajlardan faydalanacak.

Gelişmekte olan Türk sanayicisinin üretimden satışa her aşamada ihtiyaç duyabileceği konularda danışmanlık hizmeti sağlayan Molkim, iş süreçlerine CoreSys ile hız ve verim katarak, günümüzün rekabet ortamında hizmet verdiği firmaların başarıya ulaşmasına aracılık etmeyi hedefliyor.

CoreSys Hakkında

Başarının anahtarı olan dijital dönüşüm noktasında organizasyonlara yardımcı olmak amacıyla 2012 yılında yola çıkan CoreSys Endüstri Yazılımları, bugün Türkiye’nin lider yazılım sağlayıcılarından IAS’nin en büyük çözüm ortaklarından biri olmuştur.

Yazılım sektöründe 20 yılı aşkın tecrübe ve bilgi birikimine sahip olan Levent Bayoğlu’nun liderliğindeki 10 kişilik uzman ekip ile müşterilerine 7/24 destek sağlayan CoreSys, her geçen gün değişen teknolojik trendlere hızla uyum sağlayarak, değişmeye ve gelişmeye devam etmektedir. CoreSys, işletmelerin büyümesinin önündeki sınırları kaldırarak Canias ERP ile müşterilerini geleceğe hazırlar!