ödül madeni eşya

Üst kalite ürünleri ve sürekli müşteri memnuniyeti ile profesyonellerin tercihi olmayı kendisine ilke edinen Ödül Madeni Eşya, dijital dönüşümde Workcube’u seçerken, küresel pazardaki hedeflerine ulaşmakta Workcube’ü bir katalizör olarak kullanacak.

ödül madeni eşya

1973 yılında Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde üretime başlayan Ödül Madeni Eşya, 65.000m2 kapalı alanda, gazlı ve elektrikli Ocak, Fırın ve Davlumbaz setleri üretimi gerçekleştiriyor. Birçok global markaya OEM üretimi de gerçekleştiren Ödül Madeni Eşya 90 ülkeye ihracat yaparken, dijitalleşme yolunda Workcube’ü tercih etti.

Workcube Türkiye Yöneticisi Satiye Ketenci, “ERP, CRM, İnsan Kaynakları başta olmak üzere tüm Workcube modüllerinin devreye alınacağı Ödül Madeni Eşya dijital dönüşüm projesi kapsamında tedarik zinciri, insan kaynakları, bayi yönetimi, kalite yönetimi, Üretim, Ar-Ge, Ür-Ge, verimlilik takibi ve analizi, lojistik operasyonlar, kapasite artırımı gibi tüm operasyonel ve yönetimsel süreçler Workcube ile dijitalleşecek.” dedi.

Alanında tecrübeli kadrosu ile ürün tasarımları ve üretim yeteneği oldukça geniş olan Ödül Madeni Eşya, üretim kabiliyetlerini sürekli geliştirmeyi öncelikli hedefi olarak belirlerken, firma üretim yeteneklerini daha da arttırmak için dijitalleşmenin bu amaca ulaşmada en kritik adım olduğunun bilinci ile girdiği arayışta Dijital Dönüşüm yol arkadaşı olarak Workcube’u tercih etti.

Tercihlerinde Workcube’u öne çıkaran noktaları; %100 Web tabanlı oluşu, implementasyonun kolay olması, makul sürdürme maliyeti, gelişmiş raporlama sistemi ve fonksiyon setinin genişliği ve geliştirilebilirliği olarak sıralayan Ödül Madeni Eşya yöneticileri, uzman topluluk üyelerinin yaygın oluşu ve yerelde destek alabilecek olmalarının da seçimlerinde etkin rol oynadığını belirtti.

Workcube İş Ortağı Mobius Yazılım ve Connect Yazılım tarafından gerçekleştirilecek proje kapsamında ayrıca iOT uygulamaları hayata geçirilecek ve üretim hattındaki makinalardan anlık elde edilen verilerle verimlilik takibi yapılacak.

Workcube Hakkında:

2001 yılında internet bağlantılarının neredeyse yok denecek seviyedeyken %100 Web tabanlı bir çözüm olarak geliştirilmeye başlanan Workcube, 2002 yılında pazara sunuldu. Hem Web tabanlılık hem de bir şirketin tüm süreç ve operasyonlarını tamamen konsolide biçimde bir arada yönetmek üzere tasarlanması Workcube’ü Türkiye’de ve dünyada ilkler arasına soktu. Workcube ERP, CRM, HR, Proje Yönetimi, E-ticaret gibi çözümleri bir arada sunuyor. “Workcube’un misyonu endüstri standartlarını kullanarak işletmelerin basit veya spesifik yönetim ihtiyaçlarını karşılayacak uygulamaları geliştirerek müşterilerinin karlılığını ve rekabet gücünü arttırmaktır.” Web tabanlı uygulamalar üzerinde yoğunlaşmış yazılım ekibi, iş objektifleri ve iş mantığı, iş akışı, verimlilik gibi temel işletme konularında uzman sistem analistleri ve arayüz geliştirme konusunda creative tasarımcılardan oluşan genç bir ekibe sahiptir. Workcube uzmanları network tasarımından karmaşık uygulamaları geliştirmeye kadar geniş bir alanda hizmet verecek bilgi birikim ve deneyime sahiptir.