dijital

Workcube Türkiye Yöneticisi Olgar Ataseven’e göre, pandemide dijital dönüşümü gerçekleştiren şirketler ayakta kalmayı ve büyümeyi başardı.

dijital

Workcube olarak işletmelere uzun yıllardır globalleşmenin boyutlarını, serbest çalışma trendinin dünyada hızla yükseldiğini, ofissiz şirketler, şirketsiz çalışanlar devrinin başladığını, müşterilerin artık şirketlerden daha dijital olduğunu ve satın alma karar ve faaliyetlerini internete kaydırdığını, bunun için de şirketlerin biran önce dijitalleşmesi ve bilgi sistemlerini 7/24 her yerden erişilebilir sistemlere çevirmesi gerektiğini anlattıklarını belirten Workcube Türkiye Yöneticisi Olgar Ataseven, “hayatımıza giren COVID-19 bu konuda son sözü söyledi” dedi.

Uzaktan erişimin, %100 web tabanlı bir iş yönetim sistemi olan Workcube’un doğasında bulunan temel bir özellik olduğunu vurgulayan Ataseven, şöyle devam etti:

Workcube müşterileri, ERP, CRM, Projeler, İnsan Kaynakları, dijital varlıklar, fiziki varlıklar ve Workcube üzerinde yönetilen tüm verilerine ve bağlı modüllerine herhangi bir yerden, herhangi bir zamanda, herhangi bir cihazdan erişebilir ve iş yönetimi süreçlerini kesintisiz olarak gerçekleştirebilir. Workcube kullanan bir işletmede çalışanların evden çalışma düzenine geçmesi için laptop’ını alıp eve gitmesi yeterlidir.  O da yoksa cep teflonundaki tarayıcıyı açıp oradan şirketin Workcube adresine erişmesi yeterlidir.

Workcube işletmenin tüm birimlerinin ortak kullanabileceği bir çözüm. Depodan, call center’a, online satıştan proje şantiye ekiplerine, üretimden lojistiğe tüm birim ve ekipleriniz aynı sistem üzerinde bir arada çalışır. Bu sayede operasyonlar ve süreçler tıpkı aynı ofiste yan yana çalışıyormuşcasına kesintisiz ve sorunsuz akar. Dijital arşiv fonksiyonu ile tüm kurumsal belgelere de 7/24 erişilebilir. Workcube’de tekliften sözleşmeye, ürün belgelerinden çalışan özlük belgelerine, proje dokümanlarından müşteri analizlerine binlerce farklı formatta belgeyi merkezi olarak depolar, sınıflar, versiyonlar ve yetkileri ölçüsünde çalışanlarınızın kullanımına açarsınız. Sadece bir internet bağlantılı cihaz ile erişilebilir olduğundan Workcube’de veri oluştuğu yerde anında kayıt altına alınır ve gerçek zamanlı veri ile çalışılır. Bu verinin kaynağı bir saha servis elemanı da olabilir, üretimdeki operatör de, şantiyenizeki mühendis veya Workcube’e IOT entegrasoyu ile bağlanmış bir makine de olabilir. Bu sayede Workcube’de veri kayıpları önlenir ve herkes gerçek zamanlı veri ile işini yapar.

Workcube’de veri bir yerden girer ve işlenerek işletmenizin içerisinde akar. Örneğin teklif siparişe, sipariş irsaliyeye, irsaliye faturaya dönüşür. Ya da pazarlamada tanıtım yapılan bir müşteri sadece alıcı kutucuğu işaretlenerek anında muhasebe departmanı için bir cari kayda dönüşür. Bu sayede Workcube ile veri tekrarı yok olur, verimlilik ve hız sağlanır. Workcube birimler arası iletişim ve işbirliğini hızlandırır.

Workcube sadece ERP veya CRM fonksiyonları sunan bir çözüm değildir. İçerisinde ekiplerin birbirleri ile sürekli temas halinde olmalarını, ortak data üzerinde çalışarak işbirliği yapmalarını sağlayan onlarca araç ve fonksiyon vardır.

 

 

Workcube Hakkında: 2001 yılında internet bağlantılarının neredeyse yok denecek seviyedeyken %100 Web tabanlı bir çözüm olarak geliştirilmeye başlanan Workcube, 2002 yılında pazara sunuldu. Hem Web tabanlılık hem de bir şirketin tüm süreç ve operasyonlarını tamamen konsolide biçimde bir arada yönetmek üzere tasarlanması Workcube’ü Türkiye’de ve dünyada ilkler arasına soktu. Workcube ERP, CRM, HR, Proje Yönetimi, E-ticaret gibi çözümleri bir arada sunuyor. “Workcube’un misyonu endüstri standartlarını kullanarak işletmelerin basit veya spesifik yönetim ihtiyaçlarını karşılayacak uygulamaları geliştirerek müşterilerinin karlılığını ve rekabet gücünü arttırmaktır.” Web tabanlı uygulamalar üzerinde yoğunlaşmış yazılım ekibi, iş objektifleri ve iş mantığı, iş akışı, verimlilik gibi temel işletme konularında uzman sistem analistleri ve arayüz geliştirme konusunda creative tasarımcılardan oluşan genç bir ekibe sahiptir. Workcube uzmanları network tasarımından karmaşık uygulamaları geliştirmeye kadar geniş bir alanda hizmet verecek bilgi birikim ve deneyime sahiptir.