müşteri deneyimi

Günümüzde her şey hızla değişmeye ve dönüşmeye devam ediyor. Bugünün kurallarını doğru şekilde anlayarak, bu kurallara göre iş süreçlerini kurgulayamayan işletmeler, rekabet ortamında mücadele edemiyor. Son zamanlarda, her geçen gün teknolojik gelişmelerin ışığında değişen kuralların belki de en önemlisi deneyim oluyor. Müşteri beklentilerinin değişmesiyle birlikte işletmelerin ana gündem maddesine dönüşen müşteri deneyimi noktasında Oracle NetSuite’in sağladığı avantajlar ile rekabet ortamında fark yaratmak istiyorsanız, bu yazımız tam size göre!

müşteri deneyimi

Rol Tabanlı Kimlik Doğrulama ile Tek Seferde Oturum Açabilirsiniz

Uygulama kullanıcıları ve güvenlik kuruluşları, NetSuite’in kimlik doğrulama sisteminin olağanüstü olduğunu söylüyorlar. Kullanıcılar, iki faktörlü kolay kimlik doğrulama için mobil cihazları kullanırken, yöneticiler, alan düzeyinde erişim yönetimi ile SSAE 16 (SOC1) / ISAE 3402 Tip II denetimli kimlik doğrulamanın güvenlik ve avantajlarından yararlanabiliyor. NetSuite, önceden tanımlanmış izinlere sahip birçok standart rol sunuyor. Bu rollerin çoğu ortak çalışan pozisyonlarına karşılık gelen standart roller oluyor. Ayrıca, hesap erişimi olan satıcılar, iş ortakları ve müşteriler için de roller mevcut.

NetSuite’in Benzersiz Kullanıcı Ara yüzü ile İş Uygulaması Kullanıcı Deneyimini İyileştirebilirsiniz. 

NetSuite, görev açısından kritik öneme sahip iş uygulamalarını eğlenceli ve kolay hale getirmeye odaklanmıştır. NetSuite’in sektör lideri HTML5 kullanıcı ara yüzü, müşteriler düşünülerek tasarlanmıştır. Sonuç olarak, modern iş uygulamaları için standartları belirleyen bir deneyim sunar. Kullanıcı ara yüzünün kullanımı ve anlaşılmasının kolay olması, kullanıcıların işe özel iş akışı eğitimine odaklanmasına olanak tanır. Bu da sezgisel olmayan ERP sistemlerinde gezinirken harcanan zamandan tasarruf edilmesini sağlar.

Her Departmanda Her Kullanıcıya Uygulanabilir İş Analizi

SuiteAnalytics ile yerleşik gerçek zamanlı raporlama, aramalar, temel performans göstergelerine erişim sağlayabilirsiniz. Analitikler ile şirketler, iş süreçlerine dair ve birden çok departman ve ekibin şirket performansı ile alakalı olarak iç görüler elde edebilir. Esnek, hızlı ve sezgisel olarak tasarlanan SuiteAnalytics, NetSuite deneyimini daha da kolay hale getirmek adına her zaman yenilenmeye devam etmektedir.

Her Kullanıcı, NetSuite’in Gösterge Panellerini, Sistemi Kendine Özel Hale Getirecek Şekilde Uyarlayabilir

NetSuite kullanıcılarının en sık kullandıkları görevler ve bilgiler çerçevesinde, gösterge tablolarını yeniden yapılandırmalarına ve özelleştirmelerine olanak tanır. Kullanıcı tarafından özelleştirilebilir kontrol paneli özellikleri, gücü kullanıcının eline verir. Bu sayede, daha mutlu çalışanlar, daha az boşa harcanan zaman, daha az katlanılan görev ve iş gücü açısından daha yüksek katılım sağlanır.

NetSuite Verilerinizi ve Ekip Çalışmanızı İş birliği ve Sosyal Tarzda Kurumsal Etkileşimlere Bağlayın

ERP kayıtlarını, kuruluştaki kişilerle hızlı ve kolay bir şekilde birbirine bağlamak, şirketlerin sorunlarını proaktif şekilde çözmelerine olanak tanır. Sosyal araçları, ekipler arasındaki iş birliğini ve iletişimi geliştirir. SuiteSocial, haber beslemeleri, hashtag’ler,beğeniler, görüntüler ve takipçiler gibi özellikler sağlayan, yerel bir sosyal ERP çözümüdür. SuiteSocial, ilişkili kayıt düzeyinde, hassas ayrıntılar üzerinde de rol seviyesine göre kontroller sağlamanıza olanak tanır.

Çalışmak İstediğiniz Her Yerde Maksimum İş Üretkenliğini Sağlama

Ofis dışında çalışmak, zamanı, masrafları belgeleme ya da ofiste gerçekleşen bir satın alma işlemini onaylamak için sisteme giriş yapma karmaşası gibi birçok zorluğu beraberinde getirir. NetSuite, her yerde ihtiyacınız olan şeylerin üstesinden gelmenize yardımcı olur. NetSuite’in mobil uygulaması, mobil gösterge tablosu ve KPI’larla birlikte kolay bir gider raporlamasına, çağrı günlüğüne ve zaman takibi özelliklerine sahiptir. IOs ve Android destekli uygulamalar, temel iş akışları için mobil öncelikli bir UI ile tasarlanmıştır.

NetSuite’in sunduğu müşteri deneyimi avantajlarını işinize yansıtarak, rekabet ortamında fark yaratmak istiyorsanız, Oracle Netsuite ERP’nin Türkiye Yetkili Satıcısı MONETA’ya ulaşarak, daha detaylı bilgi alabilir ve bulut ERP’nin gücü ile dijital dönüşüm yolculuğunuza hemen bugün başlayabilirsiniz!