Özgüven Mühendislik

26 yıldır inşaat sektörüne hizmet veren Özgüven Mühendislik, sektördeki başarısını caniasERP ile sürdürmeye karar verdi.

1993 yılından beri inşaat demiri, hazır beton, çimento ve kaba inşaat malzemeleri tedariki, nakliye ve hazır beton taşıma faaliyetleriyle hizmet veren Özgüven Mühendislik, inşaat sektöründeki başarılı yolculuğuna caniasERP ile devam etme kararı aldı.

Özgüven Mühendislik

Gelişmelere açık ve sürdürülebilir olmayı ilke edinen Özgüven Mühendislik, yaklaşık 26 yıldır inşaat sektöründe hizmet veriyor. İnşaat demiri, hazır beton, çimento ve kaba inşaat malzemeleri tedarikinin yanı sıra nakliye ve hazır beton taşıma faaliyetlerinde de bulunan firma, geleceğe yatırım yaparak iş süreçlerini caniasERP ile yönetme kararı aldı. Özgüven Mühendislik ERP sponsoru, İş Geliştirme Yöneticisi Elif Özgüven, İç Denetçi Mehmet Fatih Görgün, Muhasebe Müdürü Hakan Değirmenci, Satış ve Pazarlama Müdürü Didem Gupse Akyol ve caniasERP anahtar kullanıcılarının yanı sıra IAS Bölge Satış Yöneticisi Ferdi Fırat, IAS Proje Yöneticisi Mustafa Arda Tosunoğlu, IAS Danışmanlık Yöneticileri Kaya Metinkaya ve Barış Çığır’ın katılımıyla açılış toplantısı (kick-off) gerçekleştirildi.

Açılış toplantısı ile ilk aksiyon takvimlerini ve yol haritalarını belirleyen IAS ve Özgüven Mühendislik yetkilileri, karşılıklı olarak proje hakkında heyecanlarını ve başarıya olan inançlarını dile getirdi. Ayrıca çeşitli sunumlar gerçekleştiren firma yetkilileri ortaklaşa bir yol haritası belirleyerek metodolojilerini paylaştı. Proje hakkında konuşan IAS Bölge Satış Yöneticisi Ferdi Fırat,

“Özgüven Mühendislik ‘in yetkilileri ilk temasımızdan beri caniasERP projesi konusunda oldukça inançlı ve istekli. Karşılıklı olarak olumlu geçen toplantılarımız sonucunda birlikte çalışma kararı aldık. Projenin başarılı olacağına inancımız tam. Özgüven Mühendislik‘in IAS’ye duyduğu güven ve caniasERP ürünü ve proje için duydukları heyecan, motivasyonumuzu artırıyor” dedi.