Dünyanın en büyük bulut bilişim platformu Salesforce kasım ayı içerisinden gerçekleştirdiği Dreamforce etkinliğinde yeni bir platformun kapılarını açtı: Salesforce1.

Salesforce’un Yeni Mobil Platformu: Salesforce1

Salesforce1 şirketler için mobil uygulamaların geliştirilebileceği yeni nesil bir CRM platformu. Bu platformun üzerinde geliştirilen tüm uygulamalar ek bir kod dahi yazmadan mobil oluyor. Arkasında da Salesforce’un güçlü bulut teknolojisi çalışıyor.

Salesforce1 internet tabanlı teknolojileri tek bir noktada toplayan ve firmaların müşteri odaklı daha işlevsel uygulamalar geliştirmesini sağlayan bir platform. Bu platformun farkı tamamen müşteri odaklı olmasında yatıyor. Bu nedenle CRM (Müşteri İlişkileri Yönetim) platformu olarak adlandırılıyor.

Salesforce1 alıcı ve müşteriyi ikiye ayırıyor. Müşteri bir ürünü alan kişi, alıcı ise halen kendi seçeneklerini değerlendiren ve alım yapmamış biri olarak adlandırılıyor. Bir CRM platformu olmasının nedeni de işte tam bu noktada yatıyor çünkü bu platformun amacı, müşteriniz olmuş kişiye verilen hizmet kalitesini arttırarak kendini daha değerli hissetmesini sağlamak. Buna müşterilerin interneti deniyor.

Avandel1 ve Salesforce1

Salesforce1’nın lansmanı ile birlikte Avandel Bulut Bilişim de bu platform üzerinde çalışan yeni bir mobil platform oluşturdu: Avandel1.

Salesforce’un Yeni Mobil Platformu: Salesforce1

Avandel1üzerindeki tüm mobil uygulamalar Salesforce ve Salesforce1 platformunun tüm gücünü arkasına alarak gerçekleştirildi.

Avandel1, Sales Cloud ve Service Cloud ile birlikte çalışan, müşteri ihtiyaçlarına uygun uygulamalar hazırlıyor, %100 bulut platformun’da müşterilerinize ve çalışanlarınıza uygun uygulamalar geliştiriyor.

Müşterilerinize yönelik uygulamalar

İhtiyacınıza özel mobil uygulamalar geliştirmek ve müşterileriniz nerede olursa olsunlar, onlara tam olarak istediklerini sunmak, Avandel1 platformunun öncelikli hedefidir. Salesforce1 Plaform API’ları ile, tüm cihazlar için her dilde mobil uygulama geliştirilir.

Çalışanlarınız için mobil uygulamalar geliştirin

Avandel1 firma çalışanlarının üretkenliğini sürdürebilmek için işe alma, denetim, envanter kontrolü gibi bulut uygulamalar geliştirmek için Salesforce1 Platform’u kullanıyor. Salesforce ile güçlendirilmiş bu mobil uygulamalarla, çalışanlarınızın işleri ile daha önce hiç olmadığı kadar bağ kurmasını sağlarsınız.