Kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri SAP, iş dünyasını SAP Forum İstanbul’da bir araya getiriyor. Türkiye’nin en geniş katılımlı teknoloji etkinliği olan SAP Forum İstanbul’un bu yılki teması, “Reimagine Business for the Digital Economy”. SAP’nin 21’incisini hayata geçireceği SAP Forum İstanbul, 27 Ekim’de İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Önde gelen firmaların katılımıyla gerçekleştirilecek olan etkinlikte, dijital ekonominin bugünü ve geleceği iş dünyasının liderleri tarafından masaya yatırılacak. Forumda aynı zamanda, SAP’nin sunduğu yenilikçi çözümler demo gösterimleri ile katılımcılarla canlı olarak paylaşılacak.

sap forum

SAP Forum İstanbul’da ayrıca Intel, Microsoft ve SAP’nin dijital çözümlerinin kapsamlıca ele alınacağı dijital panel Mirgün Cabas’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek. Tüm sektörlerden 4000’in üzerinde orta ve üst düzey yöneticinin ağırlanacağı SAP Forum İstanbul’da, ihtiyaçları dijital ekonomiyle değişen iş dünyası için en yeni çözüm ve uygulamalar örnekleri ile sunulacak. Forum’da Türk Traktör, Aygaz, Yaşar Holding, Mercedes Benz ve Vestel gibi sektöründe öncü kurumların hayata geçirdiği SAP projeleri ve başarı hikâyeleri de katılımcılarla paylaşılacak.

Dijital inovasyon ve dönüşüm ödüllendirilecek

Yılın en büyük BT etkinliği olan SAP Forum’da, SAP’nin dijital dönüşümde inovasyon kriterlerini yerine getiren ve dönüşümlerini başarıyla gerçekleştiren alanında öncü firmalara “Yılın SAP Dijital İnovasyon Ödülü” ve “Yılın SAP Dönüşüm Ödülü” de takdim edilecek.

Dijitalleşen iş dünyasına uygun çözümler

Etkinlikte, Evrim Kuran ile gerçekleştirilecek gün ortası oturumunun ardından SAP’nin dijital dönüşüme sağladığı katkılar perakende, digital boardroom, spor çözümleri gibi alanlarda gösterilecek demolar ile katılımcılara aktarılacak.