SportPesa

SportPesa Racing Point F1 Takımı, dünyanın önde gelen kurumsal uygulamalar şirketlerinden  IFS ile uzun süreli bir iş ortaklığına imza attı. Yapılan anlaşma ile IFS’in bulut tabanlı ERP yazılımı, SportPesa Racing Point F1 Takımı’nın,  yarış operasyonlarını ve yönetim ihtiyaçlarını desteklemek üzere kullanılacak.

SportPesa

Tıpkı şirketler gibi Formula 1 ekiplerinin de daha çevik, daha verimli, daha karlı ve hepsinden önemlisi sürdürülebilir olmalarına sağlamak üzere kaynaklarını doğru yönetmesi gerekir.  Bu amaçla, kritik iş süreçlerini güçlendirmek ve daha hızlı ve verimli bir altyapı kurmak isteyen SportPesa Racing Point F1 Takımı, iş ortağı olarak dünyanın önde gelen kurumsal uygulamalar şirketi IFS’i seçti.

Karmaşık tesis operasyonlarını yönetecek ve ekibinin büyümesine yardımcı olacak bir yazılıma ihtiyaç duyan Racing Point, IFS’in sunduğu teknolojilerle yatırım ve büyüme odaklı gelecek stratejilerini hayata geçirmek üzere hız ve güç kazanacak.

SportPesa Racing Point CEO ve Ekip Yöneticisi Otmar Szafnauer:  “Seçeneklerimizi değerlendirirken IFS, aynı zamanda profesyonel yarışın temel dayanakları ve kültürümüzün temel özellikleri olan esnekliği, yenilikçiliği ve doğruluğuyla diğer şirketlerden daha çok dikkatimizi çekti. Diğer tüm karmaşık endüstriyel organizasyonlar gibi, yarışta da başarıya ulaşmak için tüm alanlarda üstün olmak gerekir ki buna arabalarda Sergio ve Lance, yarışlarda operasyonel ekipler ve fabrikada personeller dahil. IFS bize eş zamanlı olarak gerçeğin bir versiyonunu verebilecek, karar verirken bizi bilgilendirecek ve dijital dönüşümümüzün yolunu açabilecek bir çözüm sundu. ”

IFS CEO’su Darren Roos: “Daha hızlı, daha akıllı ve daha verimli olmak başarılı bir Formula 1 ekibinde hayati öneme sahip ki Racing Point’in, IFS’i tercih etmesinin temel nedeni de işte bu. Milisaniyeler içinde yarışı kazanabilir ya da kaybedebilirsiniz. Bu yüzden kullanıcıları doğru verilerle güçlendirmek için fark yaratan çözümler geliştiriyoruz. Bu bakış açısı ile  Racing Point ile iş birliğimizi önümüzdeki sezonlarda yeni projelerle güçlendirmeyi amaçlıyoruz. 

SportPesa Racing Point Formula1 Takımı Hakkında

SportPesa Racing Point, Formula 1’in en yeni isimlerinden biri olabilir, ancak ekibi, kemerinin altındaki 500’den fazla Grand Prix yarışıyla zengin bir deneyime sahip olmaktan dolayı gurur duyuyor. Racing Point, sporun en değerli isimlerinden bazılarının mirasını üzerinde taşıyor. Tutku, adanmışlık ve gerçek yarışçıların ruhunu sembolize eden bir takımın enkarnasyonunu hayata getiriyor. Son görünüşüyle Silverstone merkezli şirket, bu spor dalındaki en büyük isimlerle mücadele eden cesur bir uzman olarak kalmaya devam ediyor. Yeni yatırım ve kararlı hissedarlarla birlikte, Racing Point’teki yeni vizyon, en önde rekabet edebilecek bir takım oluşturmaktır. Dünyanın önde gelen markalarıyla ve heyecan verici bir sürücü grubuyla ortak çalışan ekip, başarıya giden yolda bir sonraki adımı atmaya hazır.