Yüzde yüz yerli sermayeyle kurulan CPM Yazılım, büyük ve küçük ölçekli tüm sektörlere özel geliştirdiği ERP yazılımları ile işletmelerin stok, üretim ve raporlama sorunlarını ortadan kaldırıyor. CPM Yazılım’ın geliştirdiği ERP yazılımlar, paket yazılımdan kaynaklanan eksiklikleri gidererek ilk aydan itibaren yüzde 10 ile 25 arasında karlılık sağlıyor.

türk

Türk yazılımcıların özverili çalışmaları ve 500’ü aşkın müşteriden edinilen bilgi birikimi ile geliştirilen CPM ERP,farklı sektörlere farklı çözümler ve eklentilerle şirket ihtiyaçlarına en doğru çözümü sunuyor. Paket programlardan kaynaklı eksiklikleri ortadan kaldırarak müşterilerine ilk aydan itibaren %10 ile %25  oranında karlılık sağlıyor.

Kurulduğu ilk yıllardan itibaren geliştirdiği yazılımlar ile KOBİ ve büyük ölçekli işletmelere çözüm ortaklığı sunan CPM Yazılım; 1989 yılından bu yana birbirinden farklı birçok sektöre yazılımlar geliştirerek Türkiye’de sanayi sektörüne hız ve esneklik kazandırıyor.Kullanıcı ve IT dostu olmanın yanında yönetici dostu olmayı da başaran CPM ERP yazılımları, tüm bilgi akışını tek bir bilgi havuzunda toplayarak, gerek raporlamada gerek veri girişinde kullanıcılarına ciddi zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor.türk

 

Stok takibinden Malzeme İhtiyaç Planlamaya, Risk Yönetiminden Kredilere, Yasal Defterlerden Uluslararası Raporlamaya ve Kalite Yönetiminden, Toplam Verimlilik Yönetimine kadar birçok sistemin bir arada çalıştığı entegre sistemler bütünü olan ERP,katman mimarisine sahip bir uygulama olarak her türlü ihtiyacı sistem üzerinde hızlıca karşılıyor.