uygur-ltd

Kalite odaklı yaklaşımı, web tabanlı ve bütünleşik alt yapısı ile organizasyonların iş süreçlerini ve kaynaklarının tümünü etkin bir şekilde yönetmesine olanak tanıyan bilişimERP, her geçen gün müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor.  bilişimERP’nin sunduğu avantajlardan faydalanmak üzere seçimini bu yönde yapan son isim ise Uygur LTD ŞTİ oldu.

uygur-ltd

Organizasyonların satıştan muhasebeye, satın almadan kaliteye, planlamadan lojistiğe tüm süreçlerini bütünleşik bir şekilde yönetmelerine imkân tanıyan bilişimERP, kişiselleştirilebilir ekran yapısı ve kullanım kolaylıkları ile kullanıcıların kısa sürede uyum sağlamasına yardımcı olur. Bunun yanı sıra platform bağımsız yapısı, J2EE ortamında web tabanlı, çok katmanlı, açık yazılım mimarisi üzerinde yapılandırılmış olması nedeniyle sektör fark etmeksizin birçok firmanın tercihi olmaya devam etmektedir.

Uygur LTD ŞTİ Fark Yaratan Özellikleriyle bilişimERP’yi Seçti

bilişimERP, özelleştirilebilir ürün ağacı , rota ve operasyonlarda alternatif tanımlama, ana üretim planı ve “Rolling Horizon” yöntemiyle güncelleme, malzeme ihtiyaç planı(MRP) ve karşılaştırmalı benzetimler, fason izleme, kontrat siparişi izleme, teklif hazırlamada esnek maliyetlendirme, talep tahminleri, maliyet analizi, kademeli dağıtım yöntemine göre gider dağıtımı, periyodik bakım işlemleri, esnek bütçe ve nakit akışı, insan kaynakları yönetimi gibi bir çok fark yaratan özelliğe sahiptir. Bu özellikleriyle birçok organizasyonun iş süreçlerini iyileştiren bilişimERP, şimdi Uygur LTD ŞTİ’nin iş süreçlerini daha verimli hale getirmek adına çalışmalara başladı.

1997 yılında kurulan ve 2008 yılından bu yana AS 9100 kalite yönetim sistemi sertifikalarına sahip olan Uygur LTD ŞTİ, ana faaliyet alanı olan havacılık, savunma ve elektronik sektörlerine hassas mekanik işleme hizmeti vermeye devam etmektedir.

Uygur LTD kurumsal kaynak planlama süreçlerinde Bilişim A.Ş.’nin endüstride ve akademik çevrelerde kabul görmüş üretim ve yönetim sistemlerini, kalite yönetimi odaklı olarak en yeni yazılım geliştirme teknolojileriyle harmanladığı uçtan uca entegre kurumsal çözümü olan bilişimERP ‘yi tercih etti.

BilişimERP hakkında daha fazla bilgi alın:  bilisim.com.tr/bilisimERP

Uygur Ltd : https://www.uygurltd.com/tr/